Biblia, mesaje și înțelesuri multiple

Date:

Share post:

De când a apărut și până astăzi, Biblia a fost și este un îndrumar de viață, numai că mesajele ei sunt greu de înțeles, deoarece conțin multe subînțelesuri, mesaje tainice, codate, rolul nostru fiind acela de a le descifra.

Textele biblice, fiecare dintre noi le va înțelege în felul lui. Aș dori să pornesc la acest drum, cu o proprie interpretare. Puteți continua cu interpretările, prin trimiterea mesajelor pe e-mail: ligiabeatrice@yahoo.com

Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”, a spus Iisus. Ce a vrut să spună? Cine alege calea mea, trebuie să admită adevărul, să trăiască în adevăr și așa va avea viața!

Atunci când alegi calea lui Iisus nu trebuie să te gândești că drumul va fi ușor, pentru că nu va fi. Vei fi răstignit, metaforic vorbind. Vei fi stigmatizat. Vei cunoaște umilința. Dar vei vedea adevărul. Și la capătul drumului este viața!

Calea credinței nu este ușoară. Unii vor râde de tine, alții te vor încuraja. Important este să știi cine ești, tu, ființă care are în trupul ei fizic, particula divină.

Adu-ți aminte cine ești. Cum ? Simplu. Întrebând permenent ”de ce?” Inevitabil, răspunsul îl vei afla. Am ajuns la credință prin zeci de miii de întrebări și contradicții. Despre aceasta este scris în cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”.

Calea este drumul binelui. Indiferent de răul întâlnit în viață, tu rămâi bun. Adevărul, mai devreme sau mai târziu, va ieși la suprafață. Nu există om care să nu greșească, important este să vadă. După ce a văzut realitatea, urmează viața. Și viața înseamnă bucurie la superlativ. Fericire, împlinire, echilibru, înțelepciune, armonie și pace.

De aici, puteți continua și voi. Cum am ajuns la aceste concluzii? Teoretic și practic. Dar la capătul drumului este fericirea și este minunată!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.