Blocul operator al Institutului de Boli Cardiovasculare ”I. M. Georgescu” din Iași, distrus într-un incendiu

Date:

Share post:

Un incediu, care a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Institutul de Boli Cardiovasculare “I. M. Georgescu” din Iași, a distrus blocul operator al spitalului. De asemenea, au fost afectate mai multe saloane, dar și depozite de materiale.

Din cauza incendiului la Institutul de Boli Cardiovasculare ”I. M. Georgescu” nu se mai poate face nicio intervenţie chirurgicală. Astfel că pacienţii urmează să fie reprogramaţi pentru operaţii.

Autor:Sofia Filip
spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.