Breaking. O femeie a leșinat în timp ce era controlată la frontieră

Date:

Share post:

O alertă falsă pe Aeroportul Internațional Chișinău și o intervenție medicală la Leușeni, au constituit motive de acționare operativă a polițiștilor de frontieră. Incidentele au fost semnalate în dimineața zilei de astăzi, 12 iulie 2022.
În jurul orei 01:50, polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au primit un email precum că aeroportul ar fi minat.
La fața locului au intervenit imediat instituțiile specializate din cadrul MAI, iar personalul și pasagerii au fost evacuați în zone sigure. După mai bine două ore de verificări a fost stabilit că este o alertă falsă și Aeroportul și-a reluat activitatea.
În jurul orei 07:05, polițiștii de frontieră din Leușeni au alertat serviciul unic de urgență 112 pentru a interveni în cazul unei persoane care se simțea rău. Persoana era pasageră a unei curse ce venea din Italia.
În timpul controlului de frontieră, femeia și-a pierdut cunoștința. În cele din urmă, medicii au luat decizia preluării acesteia și transportării la Spitalul din Hâncești pentru un control suplimentar.
De menționat că Poliția de Frontieră a Republicii Moldova își fortifică în permanență acțiunile menite să asigure securitatea transfrontalieră și să fie cât mai aproape de călători.
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.