Burse de merit pentru 77 de studenți și elevi

Date:

Share post:

77 de studenți din instituțiile de învățământ superior și elevi din învățământul profesional tehnic din Republica Moldova vor primi Burse de merit, pentru anul de studii 2018-2019.

Pe parcursul anului de studii, vor fi acordate 15 burse ale Președintelui Republicii Moldova, dintre care 10 burse pentru studenții din învățământul superior, în valoare de 1.320 de lei fiecare, și 5 burse a câte 1.025 de lei fiecare pentru elevii din învățământul profesional tehnic.

De Bursa Republicii vor beneficia 12 studenți din instituțiile de învățământ superior – valoarea acesteia este de 1.455 de lei. 30 de studenți vor primi Bursa Guvernului în sumă de 1.210 de lei, iar 20 de elevi din instituțiile de învățământ profesional tehnic – Bursa „Gaudeamus”, în sumă de 880 de lei.

În plus, Guvernul a decis instituirea grupului de lucru pentru elaborarea unui Regulament unic de acordare a burselor de merit.

Autor: Sofia Filip

Foto: Pixabay.com

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.