Subvenții în avans pentru afaceri în agricultură

Date:

Share post:

Subvenții în avans: 38 de cereri, 19 milioane de lei pentru tineri și femei care inițiază  afaceri în agricultură în Republica Moldova.

38 de cereri au fost deja depuse pentru acordarea subvențiilor în avans tinerilor și femeilor, care vor să-și lanseze o afacere în agricultură. Dosarele pentru subvenții în avans sunt în valoare de 19 milioane de lei, iar pentru anul curent, în acest scop, sunt prevăzute 45 milioane de lei. În total, pentru subvenții au fost depuse aproape 2.000 de dosare în sumă de peste 450 milioane de lei, ceea ce înseamnă jumătate din fondul de subvenționare a agriculturii.

Autor: Sofia Filip
Foto: Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.