duminică, octombrie 1, 2023
27.4 C
București
spot_img

Caravana de Crăciun va ajunge la 3500 de copii

Din 12 decembrie și până pe 22 decembrie a.c., Caravana de Crăciun va porni zilnic din centrul Chișinău,  Piața Marii Adunări Naționale, cu excepția duminicilor, către localitățile din țară. În acest an, organizatorii au ales să viziteze în fiecare zi câte o instituție de tip internat, dar și sate în care nu există școli, transmite IPN.

Solicitată de IPN, Silvia Brăduţanu, manager la Fundația „Clipa Siderală”, organizație care desfășoară acțiunea de caritate, a spus că în acest an Caravana de Crăciun va ajunge la aproape 3500 de copii din 7 şcoli de tip internat, o şcoala profesională, un centru de reabilitare și 13 sate fără școală.

Silvia Brăduţanu a îndemnat oamenii de bună credință aducă în PMAN, de la ora 08.30 până la ora 09.00, când pornește autocarul către punctele de destinație, daruri și haine copiilor. „Caravana de Crăciun aduce copiilor căldură, bucurie şi o poveste de sărbătoare cu concursuri distractive și cadouri”, a spus Silvia Brăduţanu.

Acțiunea de caritate se află la cea de-a XXI-a ediție și este organizată de „Clipa Siderală”, în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău și cu Inspectoratul Naţional de Patrulare.                                        (Ion Panfil)

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole