Carte de Condoleanțe în memoria Regelui Mihai I

Date:

Share post:

 

O Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României este deschisă la Ambasada României din Chișinău. Anunțul a fost făcut de către ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, pe o rețea de socializare, transmite IPN.

Cetățenii Republicii Moldova care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale sunt așteptați la sediul Ambasadei României, din strada București 66/1, în zilele de 15 și 16 decembrie, de la ora 10.00 la 12.00 și, respectiv, 14.00 – 16.00.

Pe data de 14 decembrie a.c., în aceleași intervale orare, sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice centrale din Republica Moldova, ai partidelor politice parlamentare si extra-parlamentare și membrii corpului diplomatic acreditat.

Guvernul României a declarat zilele de 14, 15 și 16 decembrie – zile de doliu național pe întreg teritoriul României.

Cu deosebit regret, anunțăm și noi că Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață pe 5 decembrie a.c., la reședința privată din Elveția, unde se afla în tratament pentru o afecțiune incurabilă, actualmente.

Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.