Carte de Condoleanțe în memoria Regelui Mihai I

Date:

Share post:

 

O Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României este deschisă la Ambasada României din Chișinău. Anunțul a fost făcut de către ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, pe o rețea de socializare, transmite IPN.

Cetățenii Republicii Moldova care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale sunt așteptați la sediul Ambasadei României, din strada București 66/1, în zilele de 15 și 16 decembrie, de la ora 10.00 la 12.00 și, respectiv, 14.00 – 16.00.

Pe data de 14 decembrie a.c., în aceleași intervale orare, sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice centrale din Republica Moldova, ai partidelor politice parlamentare si extra-parlamentare și membrii corpului diplomatic acreditat.

Guvernul României a declarat zilele de 14, 15 și 16 decembrie – zile de doliu național pe întreg teritoriul României.

Cu deosebit regret, anunțăm și noi că Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață pe 5 decembrie a.c., la reședința privată din Elveția, unde se afla în tratament pentru o afecțiune incurabilă, actualmente.

Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.