Căsătorit și tată a trei minori, doar în acte

Date:

Share post:

Un tânăr din Ucraina și-a perfectat ilegal patru documente, care ar demonstra că are o familie numeroasă, doar pentru a reuși să ajungă în Republica Moldova.
În cadrul controlului adițional au fost depistate actele cu pricina: un certificat privind componența familiei și trei xerocopii semnate notarial ale certificatelor de naștere pentru presupușii săi copii minori.
În declarații s-a aflat că pentru a intra în posesia acestor documente, străinul ar fi oferit 1000 de dolari americani, după cum se arată într-un comunicat informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ. Totodată, ilegalitatea sa a fost justificată prin faptul că legislația ucraineană permite ieșirea din țară dacă în componența familiei sunt mai mult de trei copii.
La 28 aprilie 2022, în punctul de trecere a frontierei Palanca – Maiaki –Udobnoe a fost înregistrat cazul, persoana prezentându-se la linia de control în calitate de solicitant de azil în Republica Moldova.
Conform procedurilor legale, polițiștii de frontieră au supus tânărul de 30 de ani unui control suplimentar, unde au fost depistate cele patru documente falsificate.
În continuare, cazul este cercetat sub toate aspectele legale de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST. Persoanei i-a fost autorizată intrarea în Republica Moldova.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.