Ce culori vom purta în toamna anului 2018 ?

Date:

Share post:

Experții în culori pot fi comparați cu prognozele meteorologice, deoarece prezic ce culori vor domina pe parcursul anului în dependență de anotimp. Nuanțele de pe paleta toamnei 2018 reflectă frunzele multicolore care cad pe iarba verde, vopseaua galbenă-maronie a marginilor pădurilor și amurgul soarelui. Aceste nuanțe profunde ale naturii sunt doar jumătate din gamă fiind neașteptat combinate cu culori aprinse ce reușesc să se îndepărteze de tradițiile vechi, în modul dat se produce o explozie a nuanțelor. Pentru o alegere corectă și o orientare mai ușoară în combinația culorilor pentru haine, iată ce ne propun designerii:

Red pear – un roșu bogat în profunzime, despre această culoare se spune adesea că este gustoasă și suculentă aidoma unei pere de toamnă coaptă și dulce ce a devenit principala nuanță a sezonului toamna-iarna 2018-2019. Această culoare poate fi combinată cu alte nuanțe ascunse din paleta trendy de toamnă-iarnă,  de exemplu,  cu culoarea clasică Sargasso.

Valliant Poppy – o altă nuanță de roșu expresivă, deschisă și ispititoare ce izbucnește cu curaj în paleta de modă. Cu toate că este mult mai potrivită pentru un sezon mai cald, denotă triumf și pentru sezonul rece.

Această culoare a devenit cheia Săptămânii de modă din New York în numeroase spectacole, care apar pe podiumuri sub formă de rochii de seară generoase de Christian Siriano și se combină perfect cu nuanțe mai calme spre exemplu un Nebulas Blue.

Nebulas Blue  – opusul macului emoțial, liniștit și senin precum amurgul de seară. Această culoare arată bine atât în ​​performanțele solo, cât și în combinație cu toate nuanțele de roșu, inclusiv cele de modă “Valorous Poppy” și “Red Pear” în acest sezon.

 

Ceylon Yellownuanță picantă de galben aduce paletei de modă aroma mirodeniilor exotice. Culoarea radiază căldură, dar nu are acea claritate sufocantă care dă o vară fierbinte, este calmantă. Se aseamănă cu ceaiul parfumat Ceylon cu și scorțișoară. În ciuda unicității acestei culori, armonios arată cu multe nuanțe:

de la vișiniu la negru și maro.

Martini Oliveculoare rafinată combinată cu coajă lemnoasă și ambiguă. Pare a fi creată pentru costumele lorzilor englezi. Orice costum în această culoare va deveni un atribut subtil al vieții sociale, este combinată în mod ideal cu culoarea gri și albă, inclusiv cele cu tonul liniștit.

Russet Orangeeste greu de numit tonul adevărat de toamnă, seamănă mai mult cu o portocalie suculentă. Cu toate acestea, va arăta grozav în dulapul de toamnă și de iarnă, conferind o mică dispoziție de vară.

Ultra Violet – radiația acestei nuanțe luminează lumea schimbătoare a modei către mister. Arată excelent pe fundalul mai multor nuanțe creând stiluri unice.

Quetzal Green – un verde saturat în care  domină frunzișul verde.

Sargasso Sea umbra din adâncurile mării nesfârșită și imensă. Predomină ecouri maro-verde – alge sargaso această culoare este ideală pentru  seară și stilul de afaceri.  

Quiet Grey – o culoare moale, simplă și în același timp luxoasă,  se va potrivi aproape fiecărui stil de îmbrăcăminte.

 

Stelly Rusnac

Foto: www.interest.com

spot_img

Articole asemănătoare

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la …

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la ... Pentru a afla unde, cine și cum, vom citi materialul care urmează.