Ce jucării au mai găsit inspectorii vamali. FOTO

Date:

Share post:

Jucării în valoare de aprox. 60.000 lei reținute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța.

În data de 6 iunie 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța  – Direcția Regională Vamală București au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Moldova.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut 128 bucăți trotinete, 64 bucăți skateboard și 80 bucăți mașinuțe, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marcile ,,DISNEY’’, ,,PAW PATROL’’, ,,HELLO KITTY’’, ,,CARS’’, ,,SPIDERMAN’’, ,,NERF’’ și ,,MERCEDES’’.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 60.000 lei.

Informațiile și imaginile ne-au fost oferite de PR Autoritatea Vamală Română.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.