Centrul Multifuncțional Edineț și-a început oficial activitatea

Date:

Share post:

Pe 29 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Edineț. Centrul Multifuncțional Edineț este amplasat pe teritoriul fostului Oficiu Cadastral.  În cadrul centrului activează 18 operatori care vor presta servicii din domeniile de competență ale Agenției.

Astfel, cei peste 70 de mii de locuitori ai raionului Edineț vor putea să își perfecteze într-un singur loc actele ce țin de  înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

În Centrul Multifuncțional Edineț, la fel ca și în celelalte oficii, solicitanții sunt deserviți în baza rândului electronic, iar pentru a reduce timpul de așteptare ASP a introdus programarea prealabilă la serviciile prestate. Cetățenii se pot programa on-line pe pagina oficială a ASP sau telefonic la numărul 14 909.

Agenția Servicii Publice va deschide centre multifuncționale în toate raioanele, inclusiv în Capitală.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASP

 

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.