Centrul Multifuncțional Edineț și-a început oficial activitatea

Date:

Share post:

Pe 29 octombrie, a avut loc deschiderea oficială a Centrului Multifuncțional Edineț. Centrul Multifuncțional Edineț este amplasat pe teritoriul fostului Oficiu Cadastral.  În cadrul centrului activează 18 operatori care vor presta servicii din domeniile de competență ale Agenției.

Astfel, cei peste 70 de mii de locuitori ai raionului Edineț vor putea să își perfecteze într-un singur loc actele ce țin de  înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

În Centrul Multifuncțional Edineț, la fel ca și în celelalte oficii, solicitanții sunt deserviți în baza rândului electronic, iar pentru a reduce timpul de așteptare ASP a introdus programarea prealabilă la serviciile prestate. Cetățenii se pot programa on-line pe pagina oficială a ASP sau telefonic la numărul 14 909.

Agenția Servicii Publice va deschide centre multifuncționale în toate raioanele, inclusiv în Capitală.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASP

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.