Cine a mai dat startul sezonului festiv prin tradiționala festivitate de Iluminare a Bradului de Crăciun

Date:

Share post:

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, hotelul premium de 5 stele, marchează începutul sezonului festiv prin evenimentul anual de aprindere a luminilor din Bradul de Crăciun.

Evenimentul anunță conceptul hotelului pentru sezonul de iarnă, inspirat de Orient Express, și începutul unei luni decembrie magice la The Marmorosch Bucharest, plină de experiențe senzoriale exclusiviste.

Conceptul Belle Epoque fastuos inspirat de Orient Express a fost dezvoltat, din nou, de renumitul designer, recunoscut internațional, Mantas Petruškevičius. Aplicat în fiecare detaliu pregătit pentru acest sezon, inclusiv în mult așteptata Gală de Anul Nou, când oaspeții se vor îmbarca la bordul The Marmorosch Express, conceptul își propune să sublinieze nivelul de eleganță și grandoare al hotelului.

Opinie avizată

„Odată cu prezentarea conceptului pentru sezonul festiv, suntem încântați să invităm oaspeții într-o lume în care luxul, istoria și spiritul sărbătorilor se întrepătrund. Anul acesta nu sărbătorim doar sezonul festiv, ci însuflețim eleganța și farmecul perioadei Belle Epoque, care rezonează cu esența The Marmorosch Bucharest. Credem că sezonul de iarnă este mai mult decât un moment de sărbătoare, este un prilej pentru a crea amintiri și o legătură mai profundă cu moștenirea culturală bogată a Bucureștiului. Prin evenimentele noastre unice, prin propunerile culinare și devotamentul nostru pentru excelența serviciilor, ne propunem să poziționăm The Marmorosch ca destinația în care experiențele sunt atât atemporale, cât și de neuitat. Tema inspirată de Orient Express se aliniază foarte bine cu filozofia noastră despre ospitalitate, o călătorie dedicată pentru oaspeții noștri din momentul în care sosesc, până în momentul plecării.”, a declarat Ausra Lucinskaite, director general, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Tradiționala festivitate de aprindere a luminilor din Bradul de Crăciun, într-un cadru de poveste

Călătoria festivă a început anul acesta pe 5 decembrie, cu tradiționala festivitate de aprindere a luminilor din Bradul de Crăciun, într-un cadru de poveste cu decorațiuni Belle Epoque, melodii cântate la harpă și colindele Corului de Copii Maestra. Vizitatorii au încercat prăjiturile de Crăciun proaspăt coapte și notele condimentate ale vinului fiert, vestitorii de iarnă pentru viitoarele evenimente.

Perioada magică a sărbătorilor de Crăciun este, de asemenea, dedicată implicării în comunitate. Astfel, în pregătirea pentru sezonul de iarnă, The Marmorosch Bucharest, în parteneriat cu Cărturești Carusel, au pus bazele inițiativei „Călătorie în lumea cărților”, pentru colectarea de cărți și promovarea lecturii în rândul copiilor. Inițiativa urmărește să aducă un moment de bucurie în viața copiilor din programele Asociației OvidiuRo, promovează lectura și contribuie la dezvoltarea generațiilor următoare.

În calendarul The Marmorosch Bucharest pentru luna decembrie, după evenimentul anual de aprindere a luminilor din Bradul de Crăciun, urmează o serie de experiențe exclusiviste și atent planificate. De la muzica live, la arta culinară creată de echipa de bucătari, programul festiv include ceremonia de servire a ceaiului de după-amiază cu tematică de Crăciun, brunch-ul fastuos pentru ziua de Crăciun și foarte apreciatul Meniu de Sărbători, iar fiecare moment promite o experiență pe măsura rafinamentului și farmecului unei aventuri Belle Epoque.

Pentru Gala de Anul Nou, oaspeții vor avea parte de o călătorie memorabilă la miezul nopții, la bordul The Marmorosch Express. Seara este completată cu un meniu rafinat ce cuprinde cinci feluri, însoțit de o selecție de băuturi premium, în timp ce petrecerea este asigurată de ritmurile trupei Colours in Stereo. Pentru toastul de la miezul nopții, oaspeții pot anticipa o surpriză specială, planificată pentru o atmosferă de sărbătoare. 

Despre Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator lituanian independent, care deține și administrează hoteluri la nivel european. AAHM face parte din grupul Apex Alliance – furnizor de servicii de dezvoltare și management hotelier cu o dezvoltarea ambițioasă.

AAHM administrează 15 hoteluri în Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia și intenționează în următorii ani să inaugureze noi hoteluri, extinzând activitățile în Italia, România, Estonia și pe alte piețe. AAHM deține francize oficiale care reprezintă branduri de talie internațională precum Hilton, Marriott și Radisson, precum și propriul brand The Marmorosch Bucharest afiliat la Marriott Autograph Collection.

Compania operează șase hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Printre acestea se numără Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town, The Marmorosch Bucharest și Europa Royale. Grupul a investit circa 120 de milioane euro, până în prezent, în România.

Text și foto: PR Manager GMP Public Relations

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.