Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

Date:

Share post:

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

În mai puțin de un an de la lasare, compania a finalizat cu succes vânzarea primelor trei asset-uri din București. Noul activ imobiliar pus la dispoziția clienților prin intermediul aplicației constă într-o selecție de șapte apartamente premium, în ansamblul Mane Residences din Málaga, Costa del Sol.

Oportunitate financiară solidă

Tranzacția de 3,5 milioane de dolari oferă investitorilor un o oportunitate financiară solidă pe una dintre cele mai râvnite piețe imobiliare din Europa.

Ansamblul imobiliar premium Mane Residences este situat în vecinătatrea orașului Marbella și beneficiază de o vedere impresionantă spre Marea Mediterană și cu un fundal încadrat de munți. Aflat în una dintre cele mai populare regiuni din Spania, ansamblul este poziționat în apropierea a 150 km de plaje, a 70 de terenuri de golf și beneficiază de o temperatură plăcută pe tot parcursul anului, ceea ce îl face o investiție extrem de atractivă pentru cumpărătorii cu venituri ridicate.

Cele șapte apartamente, dintre care două penthousuri exclusive, dintr-un total de 49 disponibile în întreg ansamblul, oferă o rentabiltate atrăgătoare, previzionată la cca. 45,5%, într-o perioadă de doi ani.

Doritorii pot investi și în alt mod

Prin intermediul MetaWealth, care mizează pe democratizarea accesului la investiții imobiliare de mare valoare, doritorii pot investi în fracțiuni din acest activ imobiliar cu sume începând de la 100 de dolari. Pe lângă reducerea costurilor inițiale necesare în investițiile imobiliare, MetaWealth se ocupă de toate chestiunile legale în asemenea tranzacții, eliminând nevoia de intermediari și deschizând calea unei noi clase de cumpărători de proprietăți spre o piață internațională.

Opinie avizată

MetaWealth analizează atent proiecte imobiliare promițătoare din Europa, simplificând procedurile legale și realizând achiziții la prețuri avantajoase, cu scopul de a facilita accesul la investiții imobiliare pentru toată lumea. Modelul nostru de business oferă utilizatorilor aplicației oportunități unice, înlocuind practicile tradiționale din domeniu și distribuind transparent randamentele la nivel global, printr-o tehnologie avansată”,  subliniază Darren Carvalho, co-fondator MetaWealth.

De la lansarea primului pachet de active imobiliare, în urmă cu 8 luni, MetaWealth a atras investitori din 25 de țări, gestionând active în valoare de peste 9,5 milioane de dolari.

Eficiența platformei și succesul pentru investitori s-a materializat în distribuirea a peste 120.000 de dolari, în venituri lunare din chirii.

Pentru a împărți proprietatea pachetelor de active și a distribui chiria în mod sigur și transparent, MetaWealth folosește tehnologia de tokenizare pe blockchain.

În mai puțin de un an, aplicația, ce beneficiază de o interfață simplă și ușor de utilizat, a fost descărcată de peste 25.000 de ori, având cca. 10.000 de utilizatori activi.

Printre planurile de dezvoltare, compania își propune ca anul viitor să se extindă în Atena, Grecia – o altă piață ce prezintă un interes internațional semnificativ în zona de real-estate.

Date informative MetaWealth

MetaWealth este o platformă web3 de investiții ce conectează vânzătorii și cumpărătorii de bunuri imobiliare, disponibilă prin Apple App Store și Google Play Store. Utilizatorii pot să investească în fracțiuni de active imobiliare și în alte active valoroase, obținând profit atât din veniturile recurente din chirii, cât și din aprecierea activelor.

Echipa MetaWealth este formată din peste 20 de programatori cu înaltă calificare, experți în domeniul imobiliar și profesioniști în business, pe lângă echipa de bază de co-fondatori și consultanţi.

Dincolo de beneficiile financiare pentru utilizatorii săi, MetaWealth crede în valoarea unei educații financiare mai bune pentru toată lumea și dorește să construiască o comunitate de potențiali investitori și/sau oameni care vor să își gestioneze mai bine finanțele, construind un viitor solid. Conținutul educațional va fi unul dintre pilonii acestei comunități și va fi actualizat în mod constant.

Text și foto: TOTAL PR 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.