Un nou partener CMS în biroul din România

Date:

Share post:

CMS România anunță promovarea Cristinei Popescu în poziția de Partener începând cu data de 1 mai 2022.

Coordonatoare a grupului de practică privind dreptul asigurărilor pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS, Cristina Popescu devine cel de-al optulea partener local al firmei, după cum se arată într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Cristina are o experiență de peste 15 ani în proiecte extrem de complexe în domeniul asigurărilor, achizițiilor publice și dreptului muncii, fiind specializată în consiliere juridică pe aspecte de reglementare, conformitate și drept comercial. De asemenea, practica ei include domenii precum protecția datelor, proprietate intelectuală și dreptul concurenței.

Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS din București, a declarat: „O felicit pe Cristina pentru noul ei rol și îi urez bun venit în rândul partenerilor CMS. Cristina este un avocat excepțional, foarte apreciat și cu un angajament ferm de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde. Această promovare, venită într-un context internațional complicat, este o dovadă în plus a faptului că CMS continuă să investească în oamenii săi pe termen lung, crede în puterea echipei și în capacitatea acesteia de a depăși chiar și cele mai dificile circumstanțe.”

 

De-a lungul carierei, Cristina Popescu s-a concentrat pe o multitudine de domenii juridice, inclusiv dreptul asigurărilor și reasigurărilor, în special asistând asiguratorii, reasiguratorii și brokerii cu privire la provocările generate de reglementările și mediul de afaceri din România, de la probleme complexe de reglementare, până la mediere și dispute privind daune, precum și în tranzacții corporative și comerciale, inclusiv transferuri de portofolii de asigurări.

De asemenea, a asistat clienții cu privire la contracte atribuite de autorități guvernamentale sau de achiziții publice, atât în ceea ce privește consultanța juridică comercială, cât și reprezentarea acestora în litigii, cu un accent special pe industrii precum construcții, tehnologie, software și telecomunicații, industria farmaceutică și alte bunuri și servicii legate de industria medicală.

În ceea ce privește activitatea ei în domeniul dreptului muncii, Cristina a fost implicată în negocieri ale contractelor colective de muncă, proceduri individuale sau colective de concediere și negocieri pentru soluționarea disputelor în legătură cu încetarea raporturilor de muncă, drepturile angajaților ca urmare a unui transfer de întreprinderi, convenții de neconcurență și confidențialitate, pachete de beneficii etc.

„Este o onoare să mă alătur parteneriatului CMS și am încredere că vom continua să sprijinim clienții CMS în vederea identificării soluțiilor optime pentru a traversa și aceste vremuri incerte. Am privilegiul de a lucra cu o echipă de colegi extraordinari și de a fi implicată în unele dintre cele mai complexe proiecte, atât la nivelul pieței locale, cât și regionale. Împreună suntem o echipă dedicată, angajată în a oferi partenerilor noștri rigoarea tehnică și consultanța juridică strategică necesare pentru a conferi fiecărui client un avantaj concurențial esențial pe piețele unde acesta activează”, a spus Cristina Popescu.

CMS a promovat recent 60 de noi parteneri, reprezentând cea mai mare rundă de promovare globală a companiei. Numirile acoperă 33 de orașe din Europa, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa. Femeile reprezintă 43% din promovările la nivel global.

Aceste promovări vin ca urmare a unui an de succes pentru CMS și subliniază angajamentul firmei de a investi în oamenii săi. CMS a implementat o serie de măsuri de pionierat pentru a sprijini progresul și incluziunea membrilor săi, inclusiv un mediu de lucru hibrid dinamic, programe de mentorat și un sistem digitalizat de alocare a muncii.

Istoric CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.

Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Pentru mai multe informații, vizitați cms.law.

Text și foto: PRAIS Corporate Communications

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.