Contribuabilii ieşeni pot primi clarificări referitoare la noutăţile fiscale

Date:

Share post:

Marţi, 11.09.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi din municipiul Iaşi, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de şedinţe de la etajul 1, contribuabilii persoane fizice si juridice vor primi clarificări şi îndrumări referitoare la următoarele aspecte fiscale:

  1. Reglementări fiscale privind aparatele de marcat electronice fiscale;
  2. Modalităţi de stingere a obligaţiilor fiscale și modalităţi de efectuare a plăţilor;
  3. Reglementări privind repartizarea trimestrială a dividendelor conform Legii nr. 163 / 2018;
  4. Mediatizarea prevederilor schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 807 / 2014, cu modificările și completările ulterioare;
  5. Servicii electronice oferite de ANAF;
  6. Noutăţi fiscale;
  7. Calendarul obligaţiilor de declarare şi plată aferente lunii septembrie 2018.

 Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul CallCenter-ului, apelând numărul de telefon: +4 031 403 91 60, se arată într-un anunț transmis pentru publicația ”Info Anunț”.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.