Vulcănești: Servicii publice la un singur ghișeu

Date:

Share post:

Locuitorii raionului Vulcănești pot solicita, începând cu 6 septembrie, la un singur ghișeu servicii publice de documentare și evidență a populației, stare civilă, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile, precum și alte servicii din domeniile de competență ale Agenției Servicii Publice.

La evenimentul de deschidere a Centrului Multifuncțional Vulcănești a participat deputatul Parlamentului Republicii Moldova Cornel Dudnic, președintele Adunării Populare Vladimir Cîssa, primarul orașului Vulcănești Victor Petrioglo și conducerea ASP.

În acest centru vor fi deservite în condiții moderne atât persoanele fizice cât și cele juridice. Centrul multifuncțional este un concept nou de deservire care funcționează după principiul „open space” unde totul este la vedere, iar procesele sunt deschise și transparente. În scopul reducerii proceselor operaționale vom efectua digitalizarea tuturor arhivelor instituției pentru a scuti cetățenii de drumuri inutile”, a declarat vicedirectorul Agenției Vitalie Ciolac.

Edificiul este situat pe str. Lenin 93 B. În cadrul oficiului vor activa 12 operatori. Interiorul are un design modern și prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni cât și pentru angajații instituției. Solicitanții vor fi deserviți conform rândului electronic, iar pentru cei care așteaptă sunt amplasate bănci și ecrane pe care sunt afișate numerele de ordine. Pentru a spori calitatea prestării serviciilor, în toate centrele multifuncționale au fost instalate sisteme de supraveghere video și audio.

Precizăm că până în prezent în țară au fost deschise 26 de centre multifuncționale. Rezultatele unui sondaj realizat de ASP arată că peste 95 la sută dintre persoanele deservite în aceste oficii sunt mulțumite de activitatea angajaților și de condițiile din centre.

Foto: Agenția Servicii Publice

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.