Contribuabilii ieşeni pot primi clarificări referitoare la noutăţile legislative din domeniul fiscal

Date:

Share post:

Marţi, 23.10.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi din municipiul Iaşi, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de şedinţe de la etajul 1, contribuabilii persoane fizice si juridice vor primi clarificări şi îndrumări referitoare la următoarele teme:

  1. Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor din arendă;
  2. Regimul fiscal aplicabil veniturilor din activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de către zilieri;
  3. Îndreptarea erorilor din documentele de plată; 4. Casele de marcat – facilităţi, obligaţii, termene;  5. Promovarea schemei de ajutor de stat conform H.G. nr. 476 / 2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807 / 2014
  4. Serviciile electronice oferite de ANAF
  5. Noutăţile fiscale
  6. Calendarul obligaţiilor de declarare şi plata aferente lunii octombrie 2018

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, se arată într-un comunicat emis spre difuzare redacției noastre.

Foto: ANAF Facebook

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.