Contribuabilii ieşeni pot primi clarificãri referitoare la noutãţile legislative din domeniul fiscal

Date:

Share post:

Marţi, 20.03.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi (DGRFPI) din municipiul Iaşi, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de şedinţe de la etajul 1, contribuabilii persoane fizice şi juridice vor primi clarificãri şi îndrumãri referitoare la:

  1.  Persoana obligată la plata taxei pentru operaţiuni taxabile din România
  2.  Declaraţia 101 – Declaraţie privind impozitul pe profit
  3. Legea nr. 270 / 2017 – Legea prevenirii
  4. Noutăţi legislative
  5. Calendarul obligaţiilor de declarare şi plată aferente lunii martie 2018.

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfăşurare a întâlnirii şi subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, sau prin intermediul CallCenter-ului, apelând numărul de telefon: +4 031 403 91 60.

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul ”Formularului de Contact” de  pe site-ul Agenţiei, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/.

”Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanţilor noştri să le transmită odată cu solicitarea de programare”, au subliniat reprezentații  Secției Comunicare, Relaţii Publice şi Mass Media al Direcției Finanțe Iași, printr-un anunț emis spre difuzare redacției noastre.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.