Cu un singur click, mergi la expoziție. Vizite interactive la Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad

Date:

Share post:

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

Vă invităm la o vizită interactivă prin Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad cu Twinkl.

Din dorința de a-i ajuta pe copii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeul nostru, Twinkl România a creat o mascotă personalizată, fișe de colorat și hărți interactive pe care le vom folosi pentru a-i provoca pe copii la o „vânătoare de comori” prin muzeu. Acest pachet cu resurse pentru copii poate fi descărcat de pe site-ul Twinkl cu un cont GRATUIT.  Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus astfel în campania Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai atractive și mai captivante pentru copii. 

Reprezentanții Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad invită copiii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeu prin intermediul unei vânători de comori ce va avea loc la trei dintre sediile acestuia.

Copiii vor fi așteptați cu o mascotă personalizată, pe care vor trebuie să o găsească folosindu-se de hărți interactive. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

În lunile mai și iunie, pe lângă Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, alte zece muzee din țară au fost incluse în proiectul Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii:

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Muzeul de Științele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Muzeul de Istorie (Muzeul Național al Bucovinei), Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova,  Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Științele Naturii Aiud.

Pentru vizitele prin muzeele care nu au fost încă incluse în proiect, părinții pot descărca și folosi hărți ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile și informațiile lor.

Text și foto: Muzeul Vasile Pârvan Bacău

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.