luni, ianuarie 30, 2023
-0.6 C
București
spot_img

Cu un singur click, mergi la expoziție. Vizite interactive la Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

Vă invităm la o vizită interactivă prin Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad cu Twinkl.

Din dorința de a-i ajuta pe copii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeul nostru, Twinkl România a creat o mascotă personalizată, fișe de colorat și hărți interactive pe care le vom folosi pentru a-i provoca pe copii la o „vânătoare de comori” prin muzeu. Acest pachet cu resurse pentru copii poate fi descărcat de pe site-ul Twinkl cu un cont GRATUIT.  Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus astfel în campania Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai atractive și mai captivante pentru copii. 

Reprezentanții Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad invită copiii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeu prin intermediul unei vânători de comori ce va avea loc la trei dintre sediile acestuia.

Copiii vor fi așteptați cu o mascotă personalizată, pe care vor trebuie să o găsească folosindu-se de hărți interactive. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

În lunile mai și iunie, pe lângă Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, alte zece muzee din țară au fost incluse în proiectul Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii:

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Muzeul de Științele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Muzeul de Istorie (Muzeul Național al Bucovinei), Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova,  Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Științele Naturii Aiud.

Pentru vizitele prin muzeele care nu au fost încă incluse în proiect, părinții pot descărca și folosi hărți ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile și informațiile lor.

Text și foto: Muzeul Vasile Pârvan Bacău

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole