Cum să vă pregătiți pentru Anul Nou în doar două ore? Veniți la târgul “Crăciunul Acasă”

Date:

Share post:

Există  în Chișinău un loc, unde nu numai că puteți cumpăra cadouri pentru toată lumea, fie soacra sau copii, dar și să vă pregătiți serios pentru Anul Nou fără a pierde prea mult timp. E vorba de târgul “Crăciunul Acasă” de la Moldexpo.

În primul rând, aici puteți cumpăra tot (și când spunem “tot”, anume așa este!) pentru masa festivă, pentru decorarea locuinței, pentru crearea confortului – mobilier, covoare, fețe de masă, sfeșnice – orice! Apropo, aici puteți găsi și haine de revelion.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir se va desfășura la Moldexpo timp de 5 zile – de pe 20 până pe 24 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

P.S. Luați și copiii la eveniment. Vor funcționa ateliere de confecționare a cadourilor, cu antrenarea copiilor, care vor fi ocupați în timp ce veți fi absorbiți de forfota din ajunul sărbătorilor.

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.