Cum să vă pregătiți pentru Anul Nou în doar două ore? Veniți la târgul “Crăciunul Acasă”

Date:

Share post:

Există  în Chișinău un loc, unde nu numai că puteți cumpăra cadouri pentru toată lumea, fie soacra sau copii, dar și să vă pregătiți serios pentru Anul Nou fără a pierde prea mult timp. E vorba de târgul “Crăciunul Acasă” de la Moldexpo.

În primul rând, aici puteți cumpăra tot (și când spunem “tot”, anume așa este!) pentru masa festivă, pentru decorarea locuinței, pentru crearea confortului – mobilier, covoare, fețe de masă, sfeșnice – orice! Apropo, aici puteți găsi și haine de revelion.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir se va desfășura la Moldexpo timp de 5 zile – de pe 20 până pe 24 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

P.S. Luați și copiii la eveniment. Vor funcționa ateliere de confecționare a cadourilor, cu antrenarea copiilor, care vor fi ocupați în timp ce veți fi absorbiți de forfota din ajunul sărbătorilor.

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.