Cum să vă pregătiți pentru Anul Nou în doar două ore? Veniți la târgul “Crăciunul Acasă”

Date:

Share post:

Există  în Chișinău un loc, unde nu numai că puteți cumpăra cadouri pentru toată lumea, fie soacra sau copii, dar și să vă pregătiți serios pentru Anul Nou fără a pierde prea mult timp. E vorba de târgul “Crăciunul Acasă” de la Moldexpo.

În primul rând, aici puteți cumpăra tot (și când spunem “tot”, anume așa este!) pentru masa festivă, pentru decorarea locuinței, pentru crearea confortului – mobilier, covoare, fețe de masă, sfeșnice – orice! Apropo, aici puteți găsi și haine de revelion.

Evenimentul cu arome de mandarine, izvar, turte dulci cu ghimbir se va desfășura la Moldexpo timp de 5 zile – de pe 20 până pe 24 decembrie, de la 10:00 la 18:00. Vă garantăm că, în doar două ore veți putea rezolva toate problemele ce țin de pregătirile pentru cea mai frumoasă noapte a anului!

P.S. Luați și copiii la eveniment. Vor funcționa ateliere de confecționare a cadourilor, cu antrenarea copiilor, care vor fi ocupați în timp ce veți fi absorbiți de forfota din ajunul sărbătorilor.

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.