Cutia cu Localnici, pentru Sărbătorile Pascale

Date:

Share post:

Ca în fiecare an, primăvara ne leagă de povestea sărbătorilor de Paște, o perioadă cu o încărcătură aparte.

O ocazie perfectă de a ne reconecta la obiceiurile și tradițiile care ne-au transformat în tot ceea ce suntem astăzi, după cum transmit organizatorii, prin intermediul unui comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Astfel, în perioada sărbătorilor, echipa Localnicii, alături de antreprenorii care fac parte din program, au dus mai departe misiunea de a-i inspira pe români să se bucure de momente unice și pline de emoție alături de familie și prieteni, printr-o cutie specială – Cutia Pascală.

Împreună cu partenerii inițiativei, CEC Bank și Mastercard, am creat o opțiune de cadou cu produse realizate de antreprenori locali creativi, cu un nou design, care duce mai departe experiența premium, atât pentru cei care aleg să-l dăruiască, cât și pentru cei care îl primesc.

Anul acesta, Cutia cu Localnici Pascală este disponibilă în mai multe variante, atat pe www.localnicii.ro, pentru comenzi online cu livrare rapidă, cât și in retail. Din dorința de a fi cât mai aproape de consumatori, pentru prima oară de când a fost lansat proiectul, două variante ale Cutiei cu Localnici Pascale sunt disponibile în cele cinci Mega Image Concept Stores din București și trei magazine Mega Image din Cluj.

Sărbătorile de Paște reprezintă un moment bun să conștientizăm că tradițiile ne aduc un sentiment de confort și apartenență. Reunesc familii și ne țin aproape de toți cei dragi nouă, însă, și mai important, întăresc valori și ne dictează gândurile, cuvintele și acțiunile. Când am conceput cutia, am știut că cei care o primesc trebuie să cunoască antreprenori locali care duc mai departe tradiții și povești de ieri, dar care continuă să trezească în fiecare sentimente deosebite și astăzi”, spune Răzvan Crișan, co-fondator Kané Group.

Conceptul Cutiei cu Localnici a pornit de la tradiții și întoarcerea la acestea, întrucât Paștele reprezintă un moment bun să ne amintim de noi înșine, să ne redescoperim, să ne uităm la oamenii care suntem astăzi și la cei care vom deveni mâine. Mai mult, tradițiile au cel mai mare potențial de a ne învăța să ne aducem aminte de toate lucrurile simple care ne definesc, de a contribui la bunăstarea noastră și de a cultiva un sentiment de apartenență. Ne oferă o perspectivă autentică asupra locului fiecăruia dintre noi în lume, o perspectivă care întărește cele mai de preț valori – libertatea, integritatea și altruismul.

De la lansare și până acum, #Localnicii a însemnat peste 120 de antreprenori implicați în campanie, atât în serialul Localnicii, cât și în cele 10 ediții ale Cutiei cu Localnici care au generat vânzări de peste 2,3 milioane de RON, adică 50.000 de produse cumpărate de la aceștia. Nu ne-am oprit, însă, aici, împreună cu CEC Bank și Mastercard am decis să întindem o mână de ajutor și mai concretă, prin crearea pachetului bancar Start-Up Localnicii, gândit pe nevoile reale și imediate ale antreprenorilor la început de drum.

În efortul de realizare a campaniei #Localnicii, avem alături parteneri care înțeleg valoarea micilor antreprenori și care își doresc să încurajeze tinerele talente locale. Împreună cu CEC Bank și Mastercard am pornit în această aventură de descoperire și promovare a antreprenorilor locali, cu scopul de a-i susține prin includerea produselor lor în Cutia cu Localnici și de a-i face și mai cunoscuți prin serialul Localnicii (și nu numai).

Text și foto: GOLIN PR

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.