De ce pornim de la principiul toți oamenii sunt … la fel ?

Date:

Share post:

Trecem Vama pentru a merge acasă în România. Destul de des. Și de fiecare dată vameșul întreabă – țigări, băutură? Soțul meu de cele mai mule ori le răspunde: ”De ce? Trebuia să avem… Nu știam. Altădată o să știm că trebuie și luăm”. Oare toți care trec granița au țigări și băutură pentru a le vinde clandestin în România? Chiar toți? Nu mai au oamenii și alte ocupații? De ce generalizăm? Doar orice pom are uscăturile lui. Să fie umanitatea pe cale de dispariție? Am ajuns să prețuiesc bunătatea omului mai mult decât orice pe lume. Oamenii buni sunt îngeri. Oamenii răi tot sunt îngeri, dar îngeri decăzuți. Va veni o zi când banii se vor număra în fapte. Cu cât mai multe fapte bune, cu atât mai bogați vom fi… Voi ce credeți? Despre aceste două subiecte cu siguranță vom mai vorbi. Așteptăm opiniile voastre pe mail: medicaestetica@yahoo.com

                                                                                  Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.