De ce pornim de la principiul toți oamenii sunt … la fel ?

Date:

Share post:

Trecem Vama pentru a merge acasă în România. Destul de des. Și de fiecare dată vameșul întreabă – țigări, băutură? Soțul meu de cele mai mule ori le răspunde: ”De ce? Trebuia să avem… Nu știam. Altădată o să știm că trebuie și luăm”. Oare toți care trec granița au țigări și băutură pentru a le vinde clandestin în România? Chiar toți? Nu mai au oamenii și alte ocupații? De ce generalizăm? Doar orice pom are uscăturile lui. Să fie umanitatea pe cale de dispariție? Am ajuns să prețuiesc bunătatea omului mai mult decât orice pe lume. Oamenii buni sunt îngeri. Oamenii răi tot sunt îngeri, dar îngeri decăzuți. Va veni o zi când banii se vor număra în fapte. Cu cât mai multe fapte bune, cu atât mai bogați vom fi… Voi ce credeți? Despre aceste două subiecte cu siguranță vom mai vorbi. Așteptăm opiniile voastre pe mail: medicaestetica@yahoo.com

                                                                                  Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.