Descoperă aromele și diversitatea culinară a gastronomiei mediteraneene, la …

Date:

Share post:

Descoperă aromele și diversitatea culinară a gastronomiei mediteraneene, la … Pentru a afla unde anume trebuie să citim materialul care urmează.

Weekendul acesta, vino la Palas și descoperă universul deliciilor culinare, inspirat de tărâmurile Mediteranei și de tradiția gastronomică turcească, populară în toată lumea! Creveți, scoici, midii, dorada, biban de mare, creveți pane, calamar, dar și savuroasele dulciuri, cum sunt sortimentele de baclava sau ciocolată, completează oferta târgului.

O varietate de arome prin intermediul unei călătorii culinare

Explorează o varietate de arome prin intermediul unei călătorii culinare care te va încânta și te va face să îți amintești de vacanța petrecută pe meleagurile însorite ale Mediteranei!

Începând de mâine și până duminică, 9 iunie 2024, Festivalul Mediteraneean te așteaptă, în grădina Palas, în intervalul orar 11:00-22:00, cu preparate pentru toate gusturile. O fuziune de ingrediente sănătoase și pline de savoare, care îți vor oferi o incursiune în fascinanta bucătărie meditereneeană, te vor face să îți dorești să revii și la anul.

Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. Mai mult decât un simplu desert, sortimentele de baclava cu fistic, nucă sau vișine, rahatul turcesc sau halvaua sunt delicatese specifice culturii din Turcia și, totodată, unele dintre cele mai apreciate dulciuri.

Intrarea la festival este gratuită, iar mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Departament PR       

W: www.palasiasi.ro                                                

E: pr@palasiasi.ro

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.