NOU! 2000 țigarete detectate de inspectorii vamali cu noul sistem de scanare de la Biroul Vamal de Frontieră Albița

Date:

Share post:

NOU! Încă 2000 țigarete detectate de inspectorii vamali cu noul sistem de scanare de la Biroul Vamal de Frontieră Albița.

2.000 țigarete au fost descoperite de către inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Albița ca urmare a scanării unui microbuz care venea din Republica Moldova.

La fel ca în cazul precedent, țigările de contrabandă erau ascunse în plafonul microbuzului și au fost detectate cu ajutorul echipamentului de scanare.

Mijlocul de transport a fost selectat pentru scanare în urma analizei de risc realizate pe baza informațiilor disponibile la nivelul autorității vamale.

Pentru sustragerea de la vămuire a țigaretelor, inspectorii vamali au procedat la reținerea acestora în vederea confiscării, aplicând totodată și o amendă contravențională în valoare de 10.000 lei.

Text și foto: PR Autoritatea Vamală Română

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la …

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la ... Pentru a afla unde, cine și cum, vom citi materialul care urmează. 

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în continuare, la Infoanunț.