Destinații și oferte spectaculoase de vacanță și timp liber pentru 2024

Date:

Share post:

Exact Travel, touroperator de prestigiu pe piața de turism din România, are plăcerea să anunțe lansarea Târgului Virtual de Turism ”Orizonturi noi în 2024: călătorii autentice în jurul lumii”. Pasionații de călătorii inedite vor avea oportunitatea de a explora o selecție meticuloasă de destinații exotice și aventuri deosebite pentru anul 2024. Târgul se desfășoară online în perioada 9 – 22 noiembrie 2024.

Destinații de excepție cu Exact Travel

Turiștii Exact Travel caută destinații care promit experiențe de neuitat precum Cuba cu Havana & Varadero, Vietnam, Cambodgia, India, Filipine, Japonia, Africa de Sud, China, Norvegia, SUA și Alaska.

Clasamentul destinațiilor exotice în 2023

Pornind de la preferințele turiștilor care au ales să călătorească prin intermediul Exact Travel în ultimul an, evidențiem destinațiile cele mai solicitate pentru circuite și croaziere exotice în 2023: Japonia, Vietnam & Cambodgia, Insula Paștelui, Africa de Sud, Alaska, Etiopia, SUA, Coreea de Sud, Dubai & Abu Dhabi, Arabia Saudită și China.

Oferte de călătorie unice disponibile la târg

Circuite de grup și croaziere cu însoțitor memorabile vor fi la dispoziția celor interesați, cu reduceri substanțiale pentru rezervările efectuate în perioada evenimentului.

Cele mai solicitate dintre vacanțele disponibile în cadrul târgului sunt:

Circuite în: India, Filipine, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, China.

Croaziere: Norvegia cu Cerc Polar & Cap Nord, Okinawa – Taiwan combinat cu Japonia, Alaska.

Ce reduceri sau oferte speciale vor fi disponibile exclusiv în cadrul acestui târg virtual?

Reduceri de până la 300 euro/ persoană la rezervarea programelor organizate de Exact Travel, prezentate în cadrul evenimentului.

Cum pot participanții să acceseze târgul virtual și să profite de oferte?

Ofertele pot fi consultate pe site-ul exact.travel, pe pagina dedicată Târgului, precum și pe pagina de Facebook, în evenimentul dedicat.

De asemenea, doritorii sunt așteptați  la sediu, pe strada Ghiocei, nr. 12, București.

Activități și experiențe unice

În China, turiștii pot trăi o experiență de neuitat, având șansa să pășească pe cel mai impresionant pod de sticlă și să admire de la înălțime peisajele uluitoare din Parcul Național Zhangjiajie, locul ce a inspirat celebrele cadre din filmul Avatar.

La Okinawa, vizitatorii se pot îmbarca într-o croazieră specială, unde, în luna februarie, vor fi martori la spectacolul cireșilor înfloriți.

Pentru cei care aleg Africa de Sud ca destinație, nimic nu se compară cu adrenalina și emoția unei aventuri safari în renumitul Parcul Național Kruger.

În Filipine, o atracție de seamă este reprezentată de Puerto Princesa, unde curajoșii pot naviga pe un râu subteran, intrând în contact direct cu misterul și frumusețea naturii neatinse.

Cuba îi așteaptă pe turiști cu a sa cultură inconfundabilă, în special în capitala Havana, unde tradiția se exprimă într-o simfonie urbană vibrantă.

Alaska poate oferi un spectacol de neegalat: aurora boreală, un regal vizual de lumină și culoare.

Pentru iubitorii de peisaje nordice, Norvegia oferă oportunitatea de a explora regiunile polare, inclusiv zona fascinantă a Cercului Arctic.

Pasionații de călătorii sunt invitați să exploreze ofertele speciale și să beneficieze de oportunitățile prezentate în cadrul Târgului Online: ”Orizonturi noi în 2024: călătorii autentice în jurul lumii” .

Despre Exact Travel

Agenția de turism EXACT Travel este divizia de outgoing a companiei EXACT Tours. Înființată de o echipă de specialiști cu pasiune profundă și expertiză solidă în limba și cultura japoneză, această divizie s-a născut din dorința de a aduce pe piața din România programe de excepție, cu un accent puternic pe oferirea de experiențe autentice.

Agenția și-a construit reputația prin calitatea ireproșabilă a serviciilor și viziunea inovatoare asupra turismului. Misiunea este de a oferi călătorilor experiențe unice și memorabile în destinații selectate cu grijă. EXACT Travel își dezvoltă în mod constant portofoliul, reușind astfel să propună, în prezent, o gamă variată de circuite de grup în destinații exotice în întreaga lume.

Un aspect distinct îl constituie însoțitorii de grup – veritabile punți între culturi. Familiarizați cu nuanțele culturale și tradițiile locale, sunt excelenți cunoscători ai destinațiilor și dedicați să transforme fiecare călătorie într-o imersiune autentică în cultura și atmosfera locurilor vizitate.

Membră a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), EXACT Travel se afirmă pe piață printr-o combinație de calitate, inovație și autenticitate, punând întotdeauna accentul pe satisfacția clienților săi.

Text și foto: Exact Travel/Innovation Travel/Clubul Presei de Turism – FIJET Romania 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...