Din 2 martie, se repune în circulație trenul Chișinău – Basarabeasca

Date:

Share post:

Trenul de pe cursa Chișinău – Basarabeasca este repus în circulație din 2 martie. Garnitura va circula în zilele de vineri. Din Gara Chișinău va porni la ora 18.55. Iar din Basarabeasca –  sâmbăta la ora 02.02, transmite IPN.
Administrația ÎS „Calea Ferată din Moldova” precizează într-un comunicat de presă că trenul va staționa inclusiv în stația Zloți, pentru a facilita accesul turiștilor la mănăstirea din localitate.
Prețul biletelor de călătorie pentru întreg traseul este de 26 de lei pentru adulți și de 13 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.Cursa Chișinău – Basarabeasca a fost anulată în august 2017, din cauza lipsei de călători.                                               (Ion Panfil)

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.