Din 2 martie, se repune în circulație trenul Chișinău – Basarabeasca

Date:

Share post:

Trenul de pe cursa Chișinău – Basarabeasca este repus în circulație din 2 martie. Garnitura va circula în zilele de vineri. Din Gara Chișinău va porni la ora 18.55. Iar din Basarabeasca –  sâmbăta la ora 02.02, transmite IPN.
Administrația ÎS „Calea Ferată din Moldova” precizează într-un comunicat de presă că trenul va staționa inclusiv în stația Zloți, pentru a facilita accesul turiștilor la mănăstirea din localitate.
Prețul biletelor de călătorie pentru întreg traseul este de 26 de lei pentru adulți și de 13 lei pentru copii cu vârsta de până la 10 ani.Cursa Chișinău – Basarabeasca a fost anulată în august 2017, din cauza lipsei de călători.                                               (Ion Panfil)

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.