Pavel Filip: Medicamentele ar putea să se ieftinească cu 9%

Date:

Share post:

Premierul Pavel Filip afirmă că este loc de o ieftinire cu 9% a medicamentelor. În deschiderea ședinței executivului, care a avut loc la ]nceputul luni martie a.c., premierul și-a motivat așteptările prin aprecierea leului în raport cu dolarul, care trebuie să atragă o micșorare a prețurilor la produse și servicii.

„Am în vedere, în primul rând, prețurile la medicamente. Este vorba de circa 1400 de denumiri, la care ne așteptăm să scadă prețul”, a declarat Pavel Filip.

Premierul s-a adresat către Agenția Medicamentului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să vină săptămâna viitoare cu o analiză profundă a situației, precizând lista medicamentelor care ar urma să se ieftinească, transmite IPN.

 

Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.