Exclusiv: Despre un sistem de resetare nutrițională, pentru un stil de viață în echilibru

Date:

Share post:

Exclusiv: Azi vorbim despre un sistem de resetare nutrițională, pentru un stil de viață în echilibru cu noi înșine, dar și natura înconjurătoare.

La baza vieții se află cei doi piloni de bază: sănătatea și starea de bine. Iar aceștia trebuie să se afle zilnic în echilibru și armonie. Dar pentru că în drumul vieții urcăm dar și coborâm, uneori, indiferent dacă vrem sau nu vrem, vom fi nevoiți să spunem la un moment dat: stop și restart!

C9, un program de 9 zile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat

Pachetul C9 reprezinta o combinatie de produse ce fac mai eficienta scaderea in greutate, datorita substantelor din compozitia lor, ce actioneaza specific asupra eliminarii kilogramelor in plus.

Programul Clean 9 este doar inceputul procesului de scadere in greutate. Este o abordare radicala, in care restrictia calorica este destul de importanta. Este o intrare in forta intr-un program de eliminare a excesului ponderal si, pentru cei mai multi oameni, o astfel de abordare functioneaza foarte bine tocmai pentru ca este, practic, o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare si o trecere catre un alt mod de alimentatie, un alt stil de viata.

Include si recomandari de alimentatie si exercitii fizice, precum si sfaturi despre cum sa va pregatiti mesele si are marele avantaj de a avea valente multiple: pe de o parte, va ajuta sa scadeti in greutate, pe de alta parte, va sustine organismul in procesele sale de autocuratire.

Practic, dupa o astfel de perioada, va veti simti mai bine, va veti imbunatati starea de sanatate si veti scapa si de cateva kilograme, iar lucrul cel mai important – veti avea bazele pentru a continua cu PROGRAMELE F15,” ne spune Serban Damian (nutritionist sportiv), citat de site-ul oficial.

Ce contine pachetul tau C9?

FOREVER ALOE VERA GEL/ FOREVER ALOE BERRY NECTARFOREVER ALOE PEACHES – 2 cutii x 1 litru

  • ajuta la detoxifierea tractului intestinal si la maximizarea absorbtiei nutrientilor.

FOREVER FIBER – 9 pliculete

  • ofera un amestec brevetat de 5g de fibre solubile in apa, ce ajuta la mentinerea senzatiei de satietate.

FOREVER THERM -18 tablete

  • contine o combinatie puternica de extracte din plante si vitamine care pot ajuta la sustinerea metabolismului.

FOREVER GARCINIA PLUS – 54 capsule moi

  • poate ajuta corpul sa arda mai eficient grasimile si sa suprime apetitul prin cresterea nivelului de serotonina.

FOREVER LITE ULTRA DE VANILIEFOREVER LITE ULTRA DE CIOCOLATA – 1 plic

  • shake mix este o sursa bogata de vitamine si minerale cu 24 g de proteine la fiecare portie.

Text: Informații din broșura și site

Consilier Editor: Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.