Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Date:

Share post:

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată.

Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp. Eram disperată….

Sunt o persoană credincioasă, cu frica de Dumnezeu. Și ca mulți oameni, desigur că și eu încalc cuvântul Domnului și mă căiesc apoi.

Sufletul se curăță cel mai greu și aici intervine Dumnezeu în ajutorul nostru și nimeni altcineva. E mult de vorbit aici, dar să nu mă întelegeți greșit. Respect Casa Domnului și pe cei ce o slujesc, însă, în zilele noastre nu simt puritatea care ar trebui să fie în aceste locașe și nici curăția sufletească a celor ce săvârșesc slujbe în ea. Dar nu intru în detalii…..

O întâmplare…

Vreau doar să descriu o întâmplare din viața mea.

De când mă știu am avut o conexiune aparte cu Divinitatea și diverse mesaje îmi sunt transmise de acolo de Sus, pentru a mă proteja pe mine ți pe cei dragi mie și simt cu adevarat că am protecție Divină.

În toata goana mea după remedii fantasmagoritice, într-o dimineață, până să sune alarma să mă trezesc, am visat o femeie care mă tragea de mână să mă dau jos din pat și să merg neapărat la un doctor homeopat, rostindu-i și numele.

M-am trezit din somn și m-am gândit la visul avut. Am plecat într-o fugă la clinică să găsesc doctorul de care mi s-a spus. Am făcut programare și așa am ajuns la medicul care a rezolvat o parte din problemele mele de sănătate. De această dată, am simțit că Maica Domnului a fost cu mine și mi-a îndrumat pașii pe drumul cel bun.

Incredibil, dar adevărat!

Cu câteva săptămâni înainte de sărbătoarea Învierii Domnului, Sfintele Paște, într-una din nopți am visat un barbat care mi s-a adresat și îmi spunea să merg la Înviere împreună cu toată familia mea și doar atunci o să mă fac bine. Așa am și făcut.

De aici începe procesul meu de însănătoșire cu ajutorul unor persoane minunate pe care le-am cunoscut cu puțin timp în urmă și spre care am făcut pași cu încrederea că Dumnezeu lucrează cu și prin oameni.

Pentru că așa am descoperit și minunile pe care le produce natura. Cred că noi toți ne-am obișnuit să ne tratăm cu diferite tipuri de pilule pentru toate afecțiunile de care suferim. Eu mi-am dat seama că de fapt prin aceste pilule noi nu ne tratăm, ci dimpotrivă, ne îmbolnăvim mai rău. În realitate sunt toxine pe care le băgam în corp.

Privind în urmă…

De mic copil, nu am acceptat medicamentație farmaceutică. Ce-i drept nici nu prea am fost bolnavicioasă. Am fost suficient de rezistentă la o intervenție chirurgicală efectuată fără anestezie, urmată de un proces de vindecare și curățare zilnică, în acelasi mod crunt și dureros fără strop de anestezie, dar asta este alta poveste 😊…..

Revenind la ce spuneam mai devreme, am iubit și iubesc natura pentru felul ei uimitor iprin care ne hrănește și ne ajută să trăim o viață frumoasă și liniștită. Și, de fiecare dată când aveam nevoie să mă tratez de ceva, apelam la ajutorul plantelor. Mai mult decât atât am descoperit la modul practic puterea vindecătoare a naturii.

Azi este vorba despre minunile pe care le poate face…

Iar azi vreau să vorbesc despre minunile pe care le poate face aloe vera. Cu ajutorul produselor din aloe vera, pe care le consum de ceva vreme zi de zi, mă simt un alt om, plină de energie, ușoară pe ”dinăuntru”. Toate stările mele de rău încep să dispară ușor, lucru care mă bucură și care mă face să mulțumesc din nou Mamei natura că există în viața mea și că există pentru noi toți și trebuie doar să avem ochi pentru a vedea o dată și urechi pentru a auzi de două ori sunetele mirifice ale înmiresmatei naturi care ne cheamă la un trai sănătos, liniștit și plin de frumos.

Important!

Dragilor, aveți grijă de corpul vostru, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiți!

Beneficii multiple la un click distanță: sănătate, tinerețe, stare de bine, frumusețe și în plus reducere permanentă de preț sau o investiție sigură pentru viitor.

Las mai jos linkul ce vă directionează către produsele minunatei aloe vera:

https://foreverliving.ro/recommend/index/register/400-000-787-283

Pentru informații cu privire la produsele de aloe vera, îmi puteti scrie la adresa de e-mail g_sanda22@yahoo.com

Vă îmbratisez cu drag  și va doresc numai bine și un corp sănătos zi de zi.

Text: Sanda Togoe

Foto: arhiva/generic

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.