luni, septembrie 25, 2023
19.5 C
București
spot_img

Expoziția TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019 la Chișinău

Rezervarea din timp a pachetelor turistice îți oferă avantajul de a plăti mai puțin pentru sejurul planificat. Acum sezonul de rezervare timpurie este în plină desfășurare. Dar cum să alegi economisind timp și cel mai important bani? Găsește locația unde poți obține oferte de rezervare ultra-timpurie de la mai mulți operatori de turism, adică reduceri suplimentare la ofertele de vacanțe. 

Și această locație este expoziția TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019, unde în perioada 7 – 10 februarie, peste 40 de companii de turism din 9 țări vor prezenta oferte de rezervare ultra-timpurie în aproape toate direcțiile. Ofertele speciale vor fi valabile doar pentru 4 zile la C.I.E. Moldexpo. Deci, nu vă grăbiți să rezervați sejururi acum, pentru că expozanții au pregătit pentru vizitatori reduceri reale pentru rezervările timpurii și, în plus, loterii și licitații pentru pachete de odihnă.

Pentru toți cei care visează la litoralul bulgăresc – pe 9 februarie la expoziție va fi organizată Ziua Bulgariei. Vor fi puse la bătaie oferte de vacanță cu adevărat unice în această țară minunată, degustări de bucate naționale bulgărești, precum și evenimente distractive. Vă așteptăm cu drag!

Înregistrați-vă aici http://www.turism.moldexpo.md, primiți un bilet de intrare gratuit pentru toate cele 4 zile de expoziție și beneficiați de reduceri garantate la pachetele turistice!

Foto: MOLDEXPO

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole