Fără vize în Republica Moldova

Date:

Share post:

Cetățenii a 33 de state nu vor avea nevoie de obținerea vizelor la traversarea frontierei de stat a Republicii Moldova. O decizie în acest sens a luat Cabinetul de miniștri în ședința sa din 17 ianuarie 2017, transmite IPN. Acestea sunt state din America de Sud, America Centrală, Asia, care în prezent au un regim liberalizat de vize cu Uniunea Europeană.

Primele șapte state din cele 33 au ridicat deja în mod unilateral obligativitatea deținerii vizelor de intrare pentru cetățenii Republicii Moldova. Totodată, autoritățile de la Chișinău vor iniția discuții cu celelalte state pentru a asigura eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni.

Libera circulație a persoanelor facilitează interacțiunea dintre oamenii de afaceri, creează premise pentru sporirea exporturilor de mărfuri, dar și pentru valorificarea potențialului turistic și cultural al țării. Acest document urmează a fi expediat Parlamentului pentru examinare.                                                                  (Ion Panfil)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.