Festivalul-concurs „Cântec, joc şi port străbun”, la Iași

Date:

Share post:

Primăria Municipiului Iași organizează vineri, 27 mai 2022, începând cu ora 13.30, la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” – Parcul Copou, Festivalul-concurs de folclor „Cântec, joc și port străbun”.

Concursul se adresează tinerilor pasionați de folclor din municipiul Iași. În cadrul concursului vor evolua 30 de participanți înscriși la cele trei secțiuni: cântec popular, dans popular, port popular, se arată într-un comuncat media, emis spre difuzare redacței INFO ANUNȚ.

Juriul este format din specialiști în domeniu, cadre didactice atât din învățământul preuniversitar, cât și din cel universitar. Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar laureații vor primi distincții și premii.

Text și foto: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...