Bazele de agrement ale Iașului, redeschise publicului

Date:

Share post:

Începând cu acest sfârşit de săptămână, 27 mai – 29 mai, ieșenii, dar și cei care vizitează orașul, se pot bucura de relaxare în toate cele trei baze de agrement ale Iașului.

Pe lângă Baza de Agrement Ciric, Ștrandul Municipal și Plaja Nicolina îi așteaptă pe toți cei care vor să se reconforteze în sezonul estival, se arată într-un comunicat medoa, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

La Ștrandul Municipal intrarea se poate face în baza unui bilet în valoare de 10 lei. Copiii sub 7 ani și pensionarii achită doar 3 lei, în timp ce luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, foștii deținuți politici și persoanele cu grad I de invaliditate beneficiază de gratuitate.

Închirierea unui șezlong sau umbrele costă 5 lei pe zi. Cei care doresc să urmeze cursuri de înot sau gimnastică acvatică cu un instructor autorizat vor plăti 19 lei pe ora de curs. Ștrandul Municipal oferă și varianta abonamentelor, acestea fiind de 84 de lei pentru 10 intrări în cazul adulților, respectiv 23 de lei pentru 10 intrări în cazul copiilor sub 7 ani și pensionarilor.

Intrarea la Plaja Nicolina pot fi făcută achitând 8 lei pentru un bilet, copiii cu vârsta sub 7 ani, luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, foștii deținuți politici și persoanele cu grad I de invaliditate beneficiind de gratuitate. Umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi, iar nămolul poate fi cumpărat cu 2 lei. Pensionarii cu venituri lunare de sub 1.500 de lei pot achiziționa contra sumei de 10 lei un abonament care le permite 10 intrări pe plajă.

Baza de Agrement Ciric oferă numeroase variante de a petrece în mod dinamic o zi de relaxare. O plimbare de o oră cu barca sau hidrobicicleta costă 23 de lei, existând și posibilitatea închirierii pe o durată de jumătate de oră contra sumei de 10 lei. Intrarea la piscine, care include și șezlongul, costă 17 lei pe zi de persoană, pentru abonamentul cu 10 intrări achitându-se 136 de lei. Tot pentru o baie în piscină, copiii sub 10 ani, pensionarii, studenții, veteranii de război, foștii deținuți politici, revoluționarii și persoanele cu grad I de handicap vor achita 8 lei.

Opt ore de relaxare pe terenul de minigolf costă 56 de lei de persoană, amatorii având la dispoziție și variantele de 4 și 2 ore, la prețul de 28 lei, respectiv 15 lei. Două ore petrecute pe terenul de tenis de câmp costă 33 de lei, pentru o oră urmând a se plăti 23 de lei.

Text: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.