Fie ca anul 2019 să fie consecința schimbării!

Date:

Share post:

Conform Calendarului Chinezesc, Anul Nou 2019 va debuta traseul timpului sub egida Mistrețului (Porcului) de Pământ, fiind considerat un animal sacru cu calități de sinceritate, optimism și încredere în sine, promite să aducă multe schimbări pozitive în viața fiecărei persoane.

Anul 2019, va fi un bun executor în sfera banilor, investițiilor, prietenilor și relațiilor. Dar pentru a resimți rezerva dispoziției pozitive și a unei bune credințe trebuie de sine stătător să depunem măcar un minim de efort.

Portul vestimentar trebuie să cuprindă Culorile cheie al anului 2019: maro, verde, galben, tocmai aceste nuanțe tind să ne aducă mai aproape de naturalețe. Având o paletă extinsă de nuanțe putem cu încredere combina culorile cu cele metalice, conferindu-i aspectului vestimentar un stil de lux, strălucire și prosperitate.

Principiul de bază al noului an ne indică: Nici un fel de îmbrăcăminte de anul trecut, poate mai modest, dar să miroase a nou!

Momentele pe care Mistrețul cu siguranță nu le tolerează, este singurătatea și trădarea. De aici rezultă că, sărbătoarea de iarnă trebuie petrecută în cercul oamenilor apropiați inimii.

Decorațiunile pomului de Crăciun și al spațiului îmbibat cu aroma de scorțișoară ne vor ajuta să ne detașăm de aspectele negative instalând un sentimental confortului.

Masa de sărbătoare  se recomandă a fi acoperită cu o față de masă galbenă, albastră sau purpurie, aceste culori vor atrage noroc în anul  2019. Meniul Revelionului trebuie să cuprindă alimente din carne de pasăre, pește decorate cu verdeață, iar fructele vor adăuga luminozitate  și  prosperitate deserturilor.

La capitolul finanțe, dacă vrem să excludem ghinionul și pierderile pe tot parcursul anului buzunarele trebuie să conțină bani.

Nu în ultimul rând, alungăm gândurile cu vibrații joase, ne punem câte o dorință cu speranță și lumină în suflet, primim cadourile achiziționate de cei dragi și întâmpinăm viitorul.

2019 se prognozează a fi plin de lumină, culoare, dorințe de a implementa proiecte inovaționale și de inspirație deci, au rămas zile și ore numărate până a păși în noul an.

Detașați-vă de povara trecutului și rescrieți povestea vieții odată cu spiritul Noului Început!

Stelly Rusnac

Foto: Pinterest

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...