Foto: Amy a depistat substanțe interzise la frontieră

Date:

Share post:

Echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci, Republica Moldova, a descoperit asupra unui cetățean moldovean cinci ampule cu substanțe psihotrope, camuflate în geacă.
Persoana în cauză s-a prezentat pe direcția pietonală, la intrarea în Republica Moldova, în dimineața de 1 ianuarie 2024.
În cadrul formalităților de control, polițistul de frontieră Grigorii și câinele de serviciu Amy, specializat pe căutare droguri, au avut bănuială rezonabilă asupra unui călător. Amy a semnalat pezența unor substanțe interzise.
Fiind extinse verificările în linia a II-a de control, în scurta persoanei au fost depistate cinci ampule de nalbufină și o capsulă de gaban, ambele fiind substanțe interzise prin HG nr.79 din 23.01.2006.
Conform procedurilor legale, substanța interzisă a fost ridicată și transmisă spre expertiză, în dependență de rezultatul acesteia vor fi luate măsurile corespunzătoare. Cercetările pe cazul dat continuă.
Text și foto: Secția relații publice/Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.