Foto: Amy a depistat substanțe interzise la frontieră

Date:

Share post:

Echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci, Republica Moldova, a descoperit asupra unui cetățean moldovean cinci ampule cu substanțe psihotrope, camuflate în geacă.
Persoana în cauză s-a prezentat pe direcția pietonală, la intrarea în Republica Moldova, în dimineața de 1 ianuarie 2024.
În cadrul formalităților de control, polițistul de frontieră Grigorii și câinele de serviciu Amy, specializat pe căutare droguri, au avut bănuială rezonabilă asupra unui călător. Amy a semnalat pezența unor substanțe interzise.
Fiind extinse verificările în linia a II-a de control, în scurta persoanei au fost depistate cinci ampule de nalbufină și o capsulă de gaban, ambele fiind substanțe interzise prin HG nr.79 din 23.01.2006.
Conform procedurilor legale, substanța interzisă a fost ridicată și transmisă spre expertiză, în dependență de rezultatul acesteia vor fi luate măsurile corespunzătoare. Cercetările pe cazul dat continuă.
Text și foto: Secția relații publice/Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.