FOTO: Câștigătoarea competiției din România reprezintă țara noastră la Concursul Miss Earth din Vietnam

Date:

Share post:

Georgiana Cătălina Popescu, câștigătoarea competiției Miss Earth România 2023, reprezintă, la ora actuală, țara noastră, la una dintre cele mai cunoscute competiții de frumusețe, inteligență și creativitate din lume, Miss Earth, în Vietnam. Meritul este al ei, și, firește, și al juriului, care a apreciat-o prin inteligență, charismă și aspect.

Ce spune Georgiana Cătălina Popescu înaintea Marii Finale

”Anul acesta am onoarea să reprezint România la finala internațională Miss Earth, competiție mondială de top trei. Pentru mine, această prezență este foarte importantă, deoarece pot promova valorile, tradițiile și cultura țării mele.

De-a lungul timpului m-am implicat în multe proiecte de mediu, sustenabilitate și turism, deoarece este foarte important să promovăm pământul nostru românesc peste tot în lume și să arătăm cât de bogată este țara noastră și cât de frumoși sunt oamenii.

Consider că misiunea mea nu se termină după finala Miss Earth, deoarece promovarea turismului românesc trebuie să continue. Avem foarte multe locuri frumoase – Delta Dunării, unică în Europa, mare, câmpii, munți, dealuri dar mai ales oamenii, cultura și tradițiile.

Cum concursul Miss Earth promovează turismul, proiectele mele actuale dar și viitoare se vor îndrepta în această direcție”, declară Georgiana Cătălina Popescu înaintea Marii Finale. 

Informații despre competiție

Cea de-a 23-a competiție Miss Earth va avea loc în orașul Vạn Phúc din Ho Chi Minh City, Vietnam, pe 22 decembrie 2023, după un cantonament al participantelor de circa trei săptămâni, perioadă în care au fost evaluate și s-au cunoscut între ele. Mina Sue Choi din Coreea de Sud își va încorona succesoarea la finalul evenimentului.

Selecția Miss Earth este extrem de dificilă și de riguroasă. Cine ajunge la competiția internațională reprezintă propria țară, inclusiv la nivel diplomatic. Miss Earth nu este o ambasadoare a frumuseții proprii, ci o ambasadoare a frumuseții țării. A fi Miss Earth, inclusiv pe plan național, înseamnă inteligență emoțională, diplomație, capacitate de comunicare și adaptabilitate și chiar și cunoștințe de geopolitică.

Pe ce loc se află Concursul Miss Earth

Miss Earth este un concurs de frumusețe internațional, plasat ca mărime pe locul 3 după Miss World și Miss Universe. În anul 2007 au participat la acest concurs mai multe concurente decât la Miss Universe.

Concursul are loc din anul 2001 pe insulele Filipine. Câștigătoarei i se acordă titlul de Miss Earth urmând ca participantele clasate pe locurile următoare să primească titlurile de Miss Air, Miss Water, Miss Fire.

Competiția din acest an va putea fi vizionată pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MissEarth sau pe pagina de web http://www.missearth.tv . Finala va avea loc pe 22 decembrie, la  orele 14.00 pentru România (19.00 în Vietnam).

Georgiana Cătălina Popescu are 26 de ani, este născută în Pitești dar stabilită de 5 ani în București. Printre pasiunile ei se numără modelling-ul, înotul și tenisul. A absolvit un Master în Administrație publică și unul în Drept iar în prezent lucrează la departamentul juridic al unei bănci.

Text și foto: PR & Comunicare

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.