Anunț: Swissôtel în Poiana Brașov, România. Galerie foto

Date:

Share post:

Anunț: Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță că urmează să inaugureze un hotel Swissôtel în Poiana Brașov, principala stațiune de schi din România și o destinație de top pentru agrement și evenimente MICE.

Programată să își întâmpine primii oaspeți în martie 2024, proprietatea reprezintă un nou proiect pentru Accor și Swissôtel în parteneriat cu Neagoe Basarab Residences S.R.L., un dezvoltator imobiliar local reputat.

Cu 114 camere și apartamente atent amenajate, noul hotel Swissôtel din Poiana Brașov își propune să stabilească un nou standard calitativ pentru ospitalitatea din România. Dezvoltarea hotelului este structurată în două faze.

Când este programată prima etapă

Prima fază este programată pentru a fi inaugurată la sfârșitul lunii martie 2024, iar cea de-a doua fază va urma în februarie 2026.

Proprietatea va găzdui facilități spa de ultimă generație, o piscină, jacuzzi interior și exterior, saună și o sală de fitness complet echipată. Pasionații de gastronomie se vor delecta cu preparatele restaurantului gourmet, în timp ce facilități practice, cum ar fi un depozit pentru schiuri și o parcare subterană, răspund nevoilor diverse ale oaspeților exigenți.

Despre Swissôtel Poiana Brașov

Swissôtel Poiana Brașov a fost conceput pentru a îmbina patrimoniul local și confortul contemporan. Blocurile masive de piatră naturală, lemnul fără îmbinări special tratat și tradiționala vopsea albastră din Viscri – celebra destinație preferată de Regele Charles – creează o atmosferă armonioasă.

La primul pas în interiorul hotelului, oaspeții se vor simți ca și cum ar face parte din spiritul transilvănean. Decorul puternic și cald în același timp contribuie la un sentiment însuflețitor: dezvăluie misterul și măreția muntelui. Proiectul se aliniază principiilor ESG și încorporează un angajament ferm față de sustenabilitate.

Conceptul prinde viață prin sinergia creativă a unei echipe de designeri talentați, din care fac parte Adrian Soare pentru fațade, Eliza Yokina pentru spa și camere, Poteca Studio pentru grădină, Cristian Corvin pentru restaurant și Nicolae Petrencu pentru designul general.

Swissôtel din Poiana Brașov este amplasat strategic pentru a oferi oaspeților o experiență de lifestyle inconfundabilă, înconjurați de priveliștile încântătoare ale pitoreștii stațiuni montane. Poiana Brașov, adesea considerată una dintre cele mai exclusiviste stațiuni de schi din România, este situată la mai puțin de 15 km de centrul orașului Brașov, al doilea cel mai vizitat oraș din țară, după București.

Opinie avizată

Cătălina Toma, Accor Development Director for Romania, Bulgaria, Moldova, and the Czech Republic, a declarat: “Suntem bucuroși să aducem Swissôtel în Poiana Brașov, continuând angajamentul nostru de a oferi experiențe de ospitalitate excepționale. Acest proiect remarcabil de 5 stele se aliniază cu strategia noastră de creștere a rețelei Accor în România la nivel regional și de stabilire a unei prezențe puternice într-o importantă stațiune de schi. 

“Sunt extrem de entuziasmat că hotelul Swissôtel din Poiana Brașov se va deschide în 2024, marcând o etapă importantă pentru stațiune, deoarece este primul hotel care va fi construit în zonă după o perioadă îndelungată ,” afirmă Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy.

Bogdan Ciungara, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar NORRMA, și-a împărtășit anticiparea, spunând: “Swissôtel din Poiana Brașov este proiectat pentru a deveni o destinație emblematică, ce combină ospitalitatea elvețiană, un angajament puternic față de sustenabilitate și confort cu farmecul impunător al Munților Carpați.”

Alte informații suplimentare

Five Star Hospitality a jucat un rol central în finalizarea acestui proiect extraordinar prin sprijinirea investitorului în alegerea brandului potrivit pentru această proprietate.

Swissôtel, unul dintre cele mai prestigioase branduri elvețiene din lume, a devenit sinonim cu ospitalitatea elvețiană și cu tot ceea ce este de iubit în Elveția – servicii, stil și fiabilitate.

Cu peste 30 de destinații cu un design contemporan în întreaga lume, vitalitatea, durabilitatea și un angajament profund înrădăcinat față de calitate definesc experiența Swissôtel, asigurând un mediu personalizat în care oaspeții se pot simți în largul lor și se pot reîncărca.

Respectat pentru designul său inteligent, calitatea măiestriei artizanale și abordarea atentă a sustenabilității, Swissôtel oferă oaspeților săi ușurința de a explora lumea, de a descoperi adevăratele recompense ale vieții și de a îmbrățișa oportunitățile de a le “trăi frumos”.

Text și foto: OneTouch PR 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.