Care este ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare la Chișinău

Date:

Share post:

Vorbim în cele ce urmează despre ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare la Chișinău.

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) din Republica Moldova informează despre faptul că, în anul curent, ultima zi operațională pentru încasări și plăți bugetare este data de 28 decembrie 2023.

În ultima zi lucrătoare a anului bugetar nu se efectuează operaţiuni de încasări şi plăţi, ci doar operaţiuni interne şi de încheiere a anului bugetar.

Plățile efectuate după data de 28 decembrie 2023 se vor înscrie în conturile trezoreriale de încasări cu prima zi lucrătoare a anului  2024.

Totodată, reprezentanții SFS atenționează încă o dată că, termenul limită de prezentare de către Serviciul Fiscal de Stat în adresa Trezoreriei de stat și Trezoreriilor regionale a documentelor de plată pentru restituirea și trecerea în contul altor plăți a sumelor achitate în plus sau incorect de către contribuabili este data de 27 decembrie 2023.

Astfel, în vederea evitării situațiilor imprevizibile, autoritatea fiscală recomandă efectuarea plăților la Bugetul public național în anul 2023 până la 28 decembrie 2023.

Text: PR SFS Chișinău

Foto: logo SFS/arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.