Foto: Un pistol și bile din metal, găsite în bagajul unui pasager de la cursa „Chișinău – Tel Aviv”

Date:

Share post:

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au identificat în fluxul de călători un tânăr din Israel care deținea în bagajul de cală un pistol și un pachet cu bile din metal. Cazul a fost consemnat în data de 10 decembrie 2023.
Pentru procedurile de control și înregistrare la ruta „Chișinău-Tel Aviv”, ora 19:30, s-a prezentat străinul de 26 de ani. În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat în valiza tânărului un obiect asemănător cu armă.
La examinarea conținutului s-a stabilit că este un pistol pneumatic, adițional au fost descoperite încărcătorul și pachetul cu zeci de bile din metal. La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.
În context, pistolul și bilele din metal au fost ridicate și vor fi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al MAI. În funcție de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a pasagerului.
Text și foto: PR Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
Foto deschidere: arhiva/logo
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.