FOTO. Țigări și monede, ridicate pe Aeroportul Internațional Chișinău

Date:

Share post:

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră în comun cu funcționarii vamali au înregistrat trei cazuri de trafic ilegal de bunuri pe Aeroportul Internațional Chișinău.
În două incidente, echipa comună a identificat în flux doi pasageri de la cursa „Chișinău-Warsawa-BILLUND” care aveau bagajele pline cu țigări. În cadrul controlului de securitate, într-un bagaj s-au depistat 147 pachete, iar în altul – 230 pachete. Documentate sunt două femei cu cetățenia Ucrainei.
În bagajul de mână al unui cetățean israelian, polițiștii de frontieră și vameșii au descoperit 160 de monede, presupuse a fi din argint. Străinul, pasager la ruta „Chișinău – Tel Aviv”, a tăinuit în cadrul controlului de specialitate despre prezența acestora, nedeclarându-le vameșilor.
În fapt, toate bunurile au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoanele riscă să fie sancționate în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.
Informațiile și imaginile ne-au fost transmise de colegii de la Secția relații publice,
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM.
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la …

Măsuri pentru diminuarea efectelor negative ale vremii caniculare la ... Pentru a afla unde, cine și cum, vom citi materialul care urmează. 

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal

NOU: „Deschisul de nepătruns” a artistului Ioan Sbârciu, la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în continuare, la Infoanunț.