luni, septembrie 25, 2023
20.8 C
București
spot_img

Iată ce au mai găsit și vameșii români. FOTO

Vameșii români au găsit și ei  la rândul lor biciclete contrafăcute. Concret, ele au fost deja reținute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța.

În data de 26 mai 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Direcția Regională Vamală București au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au descoperit 600 bucăți biciclete succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca „CARS”.

Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 540.000 lei.

În conformitate cu reglementările Uniunii Europene (UE), privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reținut bunurile succeptibile de a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Informațiile și imaginile ne-au fost oferite de colegi de la Biroul Comunicare, Relații și Mass-Media Autoritatea Vamală Română.

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole