Hai la picnic! Eveniment Accor Picnic Urban, la București. Se fac înscrieri

Date:

Share post:

Accor, lider mondial în industria ospitalității, își anunță planurile de recrutare și dezvoltare profesională pentru următorii ani, în concordanță cu expansiunea dinamică a grupului în România.

Grupul, care are în prezent peste 950 de angajați în țară, va adăuga peste 600 de noi angajați în echipa sa până în 2025, pentru a sprijini deschiderea și operarea a peste 10 noi hoteluri, se arată într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Pentru a prezenta oportunitățile sale de carieră potențialilor candidați și pentru a demonstra farmecul unic al industriei ospitalității, Accor va organiza un eveniment de tip porți deschise în București și Timișoara, duminică, 5 iunie.

Accor Picnic Urban de la București va avea loc pe 5 iunie, între 11:00 și 16:00, la Hotel Novotel, pe Calea Victoriei, nr. 37 B, în Sala Paris și pe terasa hotelului. Organizatorii invită participații să descopere universul grupului Accor cu toate brandurile sale prezente în Romania – ibis, ibis Styles, Mercure, Novotel, Pullman. Cei prezenți vor beneficia de asemenea de primul lor coaching de carieră vor învăța să pregătească o cafea precum un barista, se vor distra și vor colecționa momentele inedite în videoclipuri cool, cu Video Booth 360, pe care le vor putea distribui apoi în social media. Candidații se pot înscrie la evenimentul Accor Picnic Urban din București aici.

La Timișoara, hotelierii Accor le dau întâlnire tuturor celor curioși sau pasionați de domeniul ospitalității pe 5 iunie la ibis Timișoara City Center, pe strada Coriolan Brediceanu, nr. 18, între orele 11:00-15:00. Aceștia vor avea oportunitatea să descopere brandurile Accor din Timișoara, ibis si Mercure, să întâlnească profesioniști din domeniul ospitalității, să participe la prezentări și demonstrații interesante. Accor Picnic Urban de la Timișoara va cuprinde o demonstrație gastronomică cu Chef Enzo, participant la Chefi la Cuțite, o sesiune de bartending cu Ede Fonagy, barman Fratelli – artist în domeniul mixologiei și al flair-bartendingului. Experiența include și un tur organizat al hotelului Mercure Timișoara, unul dintre cele mai inovatoare hoteluri din Romania, prima proprietate din țară care a obținut certificarea Breeam Outstanding. Candidații se pot înscrie la evenimentul Accor Picnic Urban din Timișoara aici.

Cele două evenimente vor oferi ocazia celor interesați de un viitor în industria ospitalității să descopere oportunitățile de carieră în hotelurile grupului Accor și beneficiile pe care grupul le oferă noilor angajați.

Text și foto: OneTouch PR

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.