marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Horoscopul îngerilor. Sfatul lor: învățați să trăiți în actualele condiții planetare

Ce se întâmplă pe Pământ, cu siguranță, se vede și în Cer. De aceea, sfatul îngerilor pentru această săptămână este acesta: învățați să trăiți în actualele condiții planetare. Iar pentru a salva planeta, casa noastră, și viața, totodată, ar fi bine să contribuim și noi cu ceva, în primul rând, cu gânduri bune și frumoase. Iar îngerii au pentru noi numai cuvinte, cum altfel, dacă nu chiar îngerești.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie. Mesajul pentru tine este de la Arhanghelul Chamuel. El spune că trebuie să te concentrezi la menirea divină. ”Te ajut să-ți revelezi menirea divină pe care ți-ai asumat-o pentru această existență și îți ofer mereu condițiile ideale pentru a o împlnini”.

Taur: 21 aprilie – 21 mai. Ție ți se recomandă curaj și acesta să fie exemplar, își spune Arhanghelul Ariel. ”Îți dăruiesc curaj, încredere în sine și o mare forță lăuntrică, binefăcătoare. Îți confer puterea de a învinge răul și de a elimina ignoranța din universul tău lăuntriv și din afara ta”.

Gemeni: 22 mai – 21 iunie. Tu trebuie să manifești grație. Vei fi binecuvântat(ă) cu grația cea tainică a Arhanghelului Ariel. ”Ești alesul și protejatul meu. Ai dobândit o forță spirituală exemplară. Meriți să primești Miracolul Dumnezeiesc în viața ta. Ești binecuvântat, inspirat și ghidat de alaiul meu ceresc”.

Rac: 22 iunie – 22 iulie. Arhanghelul Zadakiel, el este sfătuitorul tău. ”Ești alesul și protejatul meu. Ai atins o importantă realizare pe calea transformăriilăuntrice și de acum înainte vei putea manifesta din ce în ce mai mult și mai spontan starea de libertate dumnezeiască, Ești binecuvântat(ă) divin”.

Leu: 23 iulie – 22 august. Arhanghelul Raphael îți oferă armonia dumnezeiască și echilibrul lăuntric. ”Te ajut să-ți păstrezi echilibrul și armonia. Te inspir să-ți folosești în mod înțelept și chibzuit resursele interioare”.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie. Ai nevoie de libertate interioară, în primul rând. Și aceasta poate să îți fie insuflată de Arhanghelul Zadakiel. ”Te ajut să trezești în ființa ta încrederea în sine, libertatea interioară benefică, bucuria divină, și astfel să te poți manifesta drept un conducător exemplar”.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie. Arhanghelul Raziel. El este cu tine. ”Îți ofer starea de puritate perfectă și de originalitate divină. Te conduc în tărâmul enigmatic al ideilor pure, acolo unde se află izvorul tuturor adevărurilor dumnezeiești”.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie. Arhanghelul Raguel îi oferă grația lui cea tainică. ”Ești alesul și protejatul meu. Ești un model autentic de manifestare a prieteniei ideale. Cu ajutorul meu vei beneficia tot mai mult de darurile pline de iubire și bunătate ale lui Dumnezeu”.

Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie. Arhanghelul Zadakiel este cu tine. ”Trezesc în ființa ta starea de compasiune, care te ajută să vezi tainica lumină divină în ceilalți, dar și în tine. Te inspir să descoperi dimensiunea profund vindecătoare, pregnant liniștitoare și dumnezeiască a iertării”.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie. Arhanghelul Raziel îți oferă cunoaștere, pentru evoluție. ”Îți ofer cunoașterea ezoterică a tainelor dumnezeiești. Îți arăt secretele teribile ale manifestării divine și modul în care poți atrage în ființa ta Grația Dumnezeiască”.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie. Grația tainică a Arhanghelului Uriel. ”Ești alesul și protjatul meu. Ai atins o mare profunzime în sfera cunoașterii de sine. Meriți să te bucuri de lumina înțelepciunii dumnezeiești”.

Pești: 19 februarie – 20 martie. Chamuel este Arhanghelul tău păzitor. ”Ai atins o înaltă formă de desăvârșire în domeniul iubirii necondiționate și meriți călăuzire în drumul tău spre prosperitate și împlinire”.

Îngerii există. Avem, cel puțin, doi îngeri din naștere. Pe parcurs, vin și alții. Ingerii vin doar dacă îi chemăm pentru că ei ne respectă liberul arbitru.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: pixabay

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole