Hristos a Înviat!

Date:

Share post:

Paștele este despre iertare, iubire, armonie și pace. Toate acestea pornesc din sufletul nostru și de aici merg mai departe, în întreaga lume.

Când nu simțim iertare, ne facem rău singuri, suferă propriul suflet, nu celălalt om, cel neiertat. Iisus ne-a învățat că iubirea este cheia și nu orice iubire, ci acea iubire necondiționată.

Iertați și veți fi iertați, iubiți și veți fi iubiți! Prin iubire și iertare, ascensiunea vă este asigurată și toate visele devin realitate, iar fericirea devine modul de viața permanent, aici și acum.

Sărbători Pascale binecuvântate! 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.