Important! APAVITAL S.A. participă la campania europeană “Să privim apa altfel!” Iată care sunt principalele teme …

Date:

Share post:

Important! APAVITAL S.A. participă la campania europeană “Să privim apa altfel!” Iată care sunt principalele teme …

În perioada 1 iulie – 31 august 2024, APAVITAL S.A. va participa la campania de informare “Să privim apa altfel!” (#WaterWiseEU), inițiată de Comisia Europeană care are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra stresului tot mai mare pus asupra sistemelor de apă din Europa și evidențierea soluțiilor disponibile pentru gestionarea eficientă a acestei resurse vitale.

Principalele teme abordate în cadrul campaniei includ:

Schimbarea atitudinii față de apă

40% dintre oamenii din întreaga lume resimt deja efectele deficitului de apă. Este esențial să transformăm modul în care gestionăm, folosim și prețuim apa. APAVITAL S.A. promovează schimbarea atitudinii față de apă prin programe educative și campanii de conștientizare.

Apa nu este o resursă infinită

Apa dulce reprezintă mai puțin de 3% din totalul apei de pe glob, iar APAVITAL S.A. se angajează în protejarea acestei resurse vitale. Prin proiecte de modernizare a infrastructurii de distribuție și de reducere a pierderilor, asigurăm eficientizarea utilizării apei și protejarea surselor existente.

Apa ca următoare criză

Schimbările climatice și managementul defectuos au adus sistemele de apă la limită. APAVITAL S.A. implementează practici sustenabile și investește în tehnologii moderne pentru a face față secetelor tot mai frecvente. Astfel, contribuie la creșterea capacității comunităților locale de a face față crizei apei.

Apa în viața de zi cu zi

APAVITAL S.A. subliniază importanța apei în toate sectoarele economice, de la agricultură la industrie. Prin campanii de educare și informare, compania încurajează utilizarea responsabilă și reînnoirea eficientă a resurselor de apă​.

Prea puțină apă

Schimbările climatice și gestionarea defectuoasă alimentează secetele frecvente. APAVITAL S.A. este preocupată permanent de găsirea unor soluții pentru a asigura accesul la apă către utilizatori chiar și în perioadele de secetă.

Gestionarea apei

Fără apă, comunitățile și economiile locale ar suferi. APAVITAL S.A. dezvoltă și aplică soluții inovatoare pentru a se asigura că cererea de apă nu depășește oferta și că toată lumea are acces echitabil la această resursă vitală.

Prin această campanie, derulată pe pagina de facebook a societății, APAVITAL S.A. dorește să sensibilizeze publicul și să promoveze măsuri sustenabile pentru protejarea și utilizarea eficientă a resurselor de apă.

Text: PR APAVITAL S.A.

Foto: arhiva

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.