miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Anunț: McDonald’s va lansa un Happy Meal pentru adulți înainte de sfârșitul anului

Reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor lansa un Happy Meal pentru adulți în cursul acestui an, potrivit unui raport al site-ului de știri NPR.

Anunțul făcut joi, 29 septembrie, a precizat că firma va oferi această masă doar pentru o perioadă limitată de timp, adăugând că a colaborat cu brandul de modă streetwear Cactus Plant Flea Market pentru a lansa o cutie de masă pentru adulți.

Cutia, se înțelege, va fi însoțită de o jucărie cu un personaj clasic.

Începând de lunea viitoare, masa va fi disponibilă în magazinele din SUA, însă nu s-a confirmat dacă această ofertă va fi extinsă în magazinele din întreaga lume.

Cutia, a declarat compania, va permite adulților un pic de nostalgie și va veni cu o masă și un personaj clasic McDonald’s: Grimace, Hamburglar, Birdie și noul venit Cactus Buddy.

Cutia va fi însoțită, de asemenea, de o promoție prin care cumpărătorii mesei ar putea câștiga premii, potrivit presei internaționale.

Deocamdată, fanii McDonald’s vor trebui să aștepte și să vadă dacă compania va lansa o Happy Meal pentru adulți în afara SUA, lucru care, potrivit unor surse, va depinde în mare măsură de succesul campaniei promoționale.

Despre McDonald’s

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este un lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu următoarepe produse ca prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Ulterior, compania a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări. În anul 2011 compania a încasat 27 de miliarde de dolari.

Afacerea a început în 1940, cu un restaurant deschis de frații Richard și Maurice McDonald în San Bernardino, California. Introducerea “Sistemului de Servire Rapidă” în 1984 stabilea principiile restaurantelor fast food. 

Editor: Filip Gheorghe

Foto: wikipedia

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole