Anunț: McDonald’s va lansa un Happy Meal pentru adulți înainte de sfârșitul anului

Date:

Share post:

Reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor lansa un Happy Meal pentru adulți în cursul acestui an, potrivit unui raport al site-ului de știri NPR.

Anunțul făcut joi, 29 septembrie, a precizat că firma va oferi această masă doar pentru o perioadă limitată de timp, adăugând că a colaborat cu brandul de modă streetwear Cactus Plant Flea Market pentru a lansa o cutie de masă pentru adulți.

Cutia, se înțelege, va fi însoțită de o jucărie cu un personaj clasic.

Începând de lunea viitoare, masa va fi disponibilă în magazinele din SUA, însă nu s-a confirmat dacă această ofertă va fi extinsă în magazinele din întreaga lume.

Cutia, a declarat compania, va permite adulților un pic de nostalgie și va veni cu o masă și un personaj clasic McDonald’s: Grimace, Hamburglar, Birdie și noul venit Cactus Buddy.

Cutia va fi însoțită, de asemenea, de o promoție prin care cumpărătorii mesei ar putea câștiga premii, potrivit presei internaționale.

Deocamdată, fanii McDonald’s vor trebui să aștepte și să vadă dacă compania va lansa o Happy Meal pentru adulți în afara SUA, lucru care, potrivit unor surse, va depinde în mare măsură de succesul campaniei promoționale.

Despre McDonald’s

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este un lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu următoarepe produse ca prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Ulterior, compania a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări. În anul 2011 compania a încasat 27 de miliarde de dolari.

Afacerea a început în 1940, cu un restaurant deschis de frații Richard și Maurice McDonald în San Bernardino, California. Introducerea “Sistemului de Servire Rapidă” în 1984 stabilea principiile restaurantelor fast food. 

Editor: Filip Gheorghe

Foto: wikipedia

 

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.