Inspectorii vamali Iași au confiscat articole cu o valoare de peste o sută de mii lei în numai o zi

Date:

Share post:

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile, Direcția Regională Vamală Iași, au reținut în vederea confiscării articole în valoare estimată de aproximativ 114.015 lei.

Inspectorii vamali Iași au confiscat articole cu o valoare de peste o sută de mii lei în numai o zi

În data de 31 octombrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile – Direcția Regională Vamală Iași au efectuat o acțiune de control asupra unui automarfar încărcat cu mărfuri din Republica Turcia destinate unei societăți comerciale din județul Iași.

Au fost identificate 3.559 elemente de îmbrăcăminte în valoare de 114.015 lei  sustrase de la controlul vamal. Bunurile au fost reținute în vederea confiscării și a fost aplicată o sancțiune  în valoare de 3.000 lei, după cum ne-a transmis Biroul comunicare, relații publice și mass media al Autorității Vamale Române.

Anterior, în data de 29.10.2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Compartimentul Călători, în urma unui control efectuat asupra bagajelor de cală aparținând unui pasager de naționalitate bulgară care călătorea pe ruta Otopeni – Liverpool, au descoperit 12.000 de țigarete marca Dunhill, fără marcaj corespunzător.

Bunurile au fost reținute și cazul urmează a fi predat organelor de cercetare penală competente, se arată într-un comunicat emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Editor: Filip Gheorghe

Foto: Foursquare

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.