Taylor Swift intră în istoria muzicii, cucerind toate locurile din Top 10 Billboard și face un anunț. VIDEO HIT

Date:

Share post:

Luna trecută, Taylor Swift și-a ținut fanii treji cu debutul la ora 12 a.m. al albumului “Midnights”, cel de-al zecelea și cel mai recent album al său.

Ulterior, vedeta pop – care are o înclinație pentru a-și surprinde fanii – a lansat șapte piese în plus într-o versiune de lux intitulată, pe bună dreptate, “Midnights (3am Edition)”.

Noaptea nedormită – în oglindă cu cele despre care cântă pe disc – a dat roade. “Midnights” a transformat-o pe Swift în prima artistă care a prins fiecare dintre primele 10 locuri în topul Billboard Hot 100, toate cu piese de pe albumul de 13 melodii.

Este o realizare extraordinară, nemaiîntâlnită până acum, pentru orice artist, au declarat experții pentru The Washington Post.

În contextul în care ecosistemul industriei muzicale se schimbă în era streaming-ului, performanța ar putea fi realizată doar de cineva care aduce exact ceea ce face Swift: o celebritate consacrată, o bază de fani loiali, o strategie de social media inteligentă și o mașină de marketing necruțătoare.

Iată lista completă a Top 10, potrivit Billboard:

“Anti-Heroul”
“Lavender Haze”
“Maroon”
“Snow on the Beach”, feat. Lana Del Rey
“Midnight Rain”
“Bejeweled”
“Întrebare…?”
“You’re on Your Own, Kid”
“Karma”
“Vigilante S—”

“10 din 10 din Hot 100????? Pe al zecelea meu album???? SUNT ÎN ȘANTAJ”, a scris ea pe Twitter.

Fiind inspirată de proaspătul câștig menționat anterior, mai exact după ce a doborât recordurile din topuri, Taylor Swift a anunțat un nou turneu.

Etapa americană a turneului “The Eras Tour” va începe în primăvară.

“Sunt încântată să anunț următorul meu turneu: Taylor Swift | The Eras Tour, o călătorie prin epocile muzicale ale carierei mele (trecute și prezente!)”, a scris Swift pe rețelele de socializare odată cu anunțul.

“Prima etapă a turneului va avea loc pe stadioane din SUA, iar datele internaționale vor fi anunțate imediat ce vom putea!”

Ea a scris că se simte ca fiind cea mai norocoasă persoană în viață, pentru că are alături de colegi și prieteni geniali, care o vor însoți pe parcursului lungului drum de turneu.

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.