marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Inspirație de sezon: Cum să amenajăm locuința în culorile toamnei

O schimbare de sezon vine intotdeauna o schimbare în interioarele caselor noastre. Decorațiuni de toamnă, culori calde și plăcute, accesorii chic, iată ce propunem noi pentru a marca toamna în designul interior al locuințelor proprii.

Un decor de toamnă înseamnă o armonie perfectă a culorilor calde și a tonurilor de maron, bej, portocaliu și arămiu. Dacă vrei să iți adaptezi designul interior la fiecare anotimp, trebuie doar să alegi câteva accesorii pe care sa le rulezi în funcție de sezon.

Nu te gândi că trebuie să îți schimbi mobilierul. Alege câteva locuri din casă pe care să pui accentul de toamnă. Poate fi ușa de la intrare, holul și masa din living. Sau poate un perete din bucatarie, noptiera și un colț din baie.

Nu îți vei umple casa cu frunze și porumb ci doar vei crea un punct de interes care să scoata din monotonie locuința sau oferă o schimbare, pur și simplu. Ceva nou, inedit și frumos.

Gama de culori

Îndulcește culorile pe care le ai în casî cu nuanțele de toamnă. Verdele aprins se va completa cu maro închis. Tonurile de mov pot fi estompate cu nuanțele de maro natur-bej. Ca să îți fie simplu, încearcă să îți creezi o paletă de culori folosindu-te de obiectele pe care le ai în casă. Roșu portocală este o altă culoare de toamnă pe care o poți găsi în accesoriile florale – celebrele tufanele de toamnă sau trandafiri. Aranjeaza-le într-un suport deosebit – o carafă sau un bol decorativ.

Galbenul asociat cu negru sau gri este de asemenea, o combinatie perfecta pentru zile de toamna timpurie.

Toamna pe masa din living

Masa din sufragerie sau masuța din living se pretează cel mai bine la schimbări vizuale. Foloseste un dovleac pe post de vază si umple-l cu flori și frunze.  Dovlecii sunt decoratiuni de toamna pe care le poți folosi foarte simplu.

Coronița de toamnă

Ușa de la intrare este cel mai ușor de accesorizat în funcție de sezon. Toamna se poartă coronițele de castane, din frunze sau din crenguțe uscate. Mai mult click aici.

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole