Înțelepciune și succes: Bucurați-vă de tot și de toate!

Date:

Share post:

Se spune pe bună dreptate că viitorul este al oamenilor înțelepți. Și este perfect adevărat. Pentru a avea succes în viață, neapărat să adăugăm o mai mică sau mai mare doză de înțelepciune, după ”gust”, ca și sarea în bucate. Fraza potrivită pentru acest weekend este aceasta: ”Bucurați-vă de tot ceea ce se întâmplă în viața dumneavoastră, dar nu îngăduiți niciodată ca fericirea sau succesul propriu să depindă de atașamentul față de o persoană, un loc sau un obiect”, spune dr. Wayne W. Deyer, autor, conferențiar în domeniul dezvoltării personale, renumit pe plan internațional. Așa că lăsați supărările, neiertările, gândurile de orice fel deoparte și bucurați-vă de tot și de toate, aici și acum!

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.